F Jingle Jangle: A Christmas Journey trailer: Ο Forest Whitaker στη Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix - FilmBoy Jingle Jangle: A Christmas Journey trailer: Ο Forest Whitaker στη Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Jingle Jangle: A Christmas Journey trailer: Ο Forest Whitaker στη Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix



    Μπορεί ακόμα να φοράμε κοντομάνικα, όμως τα Χριστούγεννα δεν αργούν και το Netflix δε θα μπορούσε να μείνει εκτός αποκαλύπτοντας ένα μπουκέτο εορταστικών ταινιών, που για κάποιο λόγο θα ανέβουν στη πλατφόρμα πολύ πολύ νωρίς. 
    Δυστυχώς, με τις υπόλοιπες εξ αυτών να μοιάζουν βγαλμένες από τα γυαλισμένα μπουντρούμια της Hallmark, η μοναδική που ξεχωρίζει είναι το Jingle Jangle: A Christmas Journey, μια οικογενειακή μουσική περιπέτεια φαντασίας. 
    Πάμε να της ρίξουμε μια ματιά...

    Την εκτυφλωτικά ζωντανή πόλη Cobbleton στολίζουν οι περίτεχνες γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα εφευρέσεις του θρυλικού παιχνιδοποιού Jeronicus Jangle. 
    Όταν όμως ο έμπιστος μαθητής του κλέβει την πιο πολύτιμη δημιουργία του, η εξίσου έξυπνη και ευρηματική εγγονή του και μια ξεχασμένη εφεύρεση αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν παλιές πληγές και να αναζωπυρώσουν την κρυμμένη μαγεία.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του David E. Talbert (El Camino Christmas) και πρωταγωνιστούν οι Forest Whitaker (Black Panther), Keegan-Michael Key (Playing with Fire), Hugh Bonneville (Downton Abbey) και η μικρή Madalen Mills, με τον John Debney (The Greatest Showman) να δανείζει τη μουσική του και τον John Legend τα τραγούδια του.

    Το Jingle Jangle θα ανέβει στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jingle Jangle: A Christmas Journey trailer: Ο Forest Whitaker στη Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top