F The Marksman trailer: Άντε ξανά-μανά ο Liam Neeson παίρνει το όπλο του για να σώσει κάποιον... - FilmBoy The Marksman trailer: Άντε ξανά-μανά ο Liam Neeson παίρνει το όπλο του για να σώσει κάποιον... - FilmBoy
  • Latest News

    The Marksman trailer: Άντε ξανά-μανά ο Liam Neeson παίρνει το όπλο του για να σώσει κάποιον...


    Θέλουμε πίσω τον Liam Neeson του Kinsey, του Gangs of New York, του Les Miserables, του Schindler's List. Βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε σε ταινίες στις αφίσες των οποίων βρίσκεται συνεχώς με ένα όπλο στο χέρι και προσπαθεί να σώσει την κόρη του, τον γιο του, τη γυναίκα του, τη πεθερά του ή τον μπατζανάκη του. Και αφού τα είπα και ξεθύμανα, πάμε να δούμε το trailer της νέας του ταινίας που...μαντέψτε, θα τον δούμε και πάλι με ένα όπλο στο χέρι να προσπαθεί να σώσει κάποιον!

    Στο The Marksman λοιπόν υποδύεται τον Jim Henson, έναν πρώην ελεύθερο σκοπευτή των πεζοναυτών που ζει μόνος στη μέση του πουθενά, δίπλα στα σύνορα και το μόνο που θέλει είναι να τον αφήσουν στην ησυχία του. Μέχρι που γίνεται μάρτυρας της απόδρασης μιας μητέρας με τον 11χρονο γιο της από ένα καρτέλ ναρκωτικών. Ο Jim που εμπλέκεται παρά τη θέλησή του, δεν προλαβαίνει να επέμβει με τη μητέρα να πέφτει νεκρή από τα πυρά, και τότε αποφασίζει πως δεν μπορεί να αφήσει να το παιδί να πέσει στα χέρια τους και δέχεται να γίνει ο προστάτης του μέχρι να φτάσει στην οικογένειά του στο Σικάγο.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι πρωτοεμφανιζόμενοι Danny Kravitz & Chris Charles με τον Robert Lorenz (Trouble with the Curve) να σκηνοθετεί. Συμπρωταγωνιστούν οι Katheryn Winnick (The Dark Tower), Juan Pablo Raba (Peppermint) και ο μικρός Jacob Perez.

    Το The Marksman θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Marksman trailer: Άντε ξανά-μανά ο Liam Neeson παίρνει το όπλο του για να σώσει κάποιον... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top