F Andor first look: Η Disney αποκαλύπτει την prequel σειρά του Rogue One - FilmBoy Andor first look: Η Disney αποκαλύπτει την prequel σειρά του Rogue One - FilmBoy
  • Latest News

    Andor first look: Η Disney αποκαλύπτει την prequel σειρά του Rogue One


    Αν όχι το καλύτερο, το Rogue One ήταν από τις καλύτερες ταινίες Star Wars της νέας Disney εποχής. Δυστυχώς όμως ήταν και η μόνη που δεν υπήρχε δυνατότητα να συνεχιστεί για τους λόγους που είδαμε στο φινάλε της.

    Όπου υπάρχει θέληση όμως, φαίνεται πως ο τρόπος βρίσκεται με την LucasFilm/Disney να ανακοινώνει το Andor, μία prequel σειρά που θα λαμβάνει χώρα 5 χρόνια πριν τα γεγονότα της ταινίας και θα επικεντρώνεται στον Cassian Andor, τον πιλότο και πράκτορα της Rebel Alliance που μαζί με την Jyn Erso και τους υπόλοιπους συντρόφους κατάφεραν να αποσπάσουν τα σχέδια του Death Star από την Αυτοκρατορία και να τα παραδώσουν στην Leia.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Jared Bush (εκ των σεναριογράφων των Moana και Zootopia) με τον Diego Luna να επιστρέφει στο ρόλο του Cassian, όπως και ο Alan Tudyk που θα δανείσει και πάλι τη φωνή του στον K-2SO.

    Η σειρά ξεκίνησε γυρίσματα το Νοέμβριο με σκηνοθέτη τον Toby Haynes (Jonathan Strange & Mr Norrell), θα έχει διάρκεια 12 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα το 2022 στο Disney+!

    Προφανώς και δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένο trailer με την Disney να δίνει στη δημοσιότητα ένα sizzle reel, ένα βιντεάκι με δηλώσεις και bts σκηνές που μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι να περιμένουμε.

    Δείτε το...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Andor first look: Η Disney αποκαλύπτει την prequel σειρά του Rogue One Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top