F The Dark Tower trailer: Μετά από πολλές καθυστερήσεις, το βιβλίο του Stephen King στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy The Dark Tower trailer: Μετά από πολλές καθυστερήσεις, το βιβλίο του Stephen King στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    The Dark Tower trailer: Μετά από πολλές καθυστερήσεις, το βιβλίο του Stephen King στη μεγάλη οθόνη!


    Αναρωτιόμασταν για πολύ καιρό το πώς θα μπορούσε να είναι το adaptation αυτής της σειράς βιβλίων του Stephen King στη μεγάλη οθόνη και έφτασε επιτέλους η στιγμή να πάρουμε μια πρώτη γεύση από αυτό. 
    Το πρώτο trailer είναι στη διάθεση μας και φαίνεται πως και στο τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε κάτι αξιόλογο για το οποίο θα σπαταλήσουμε τα λεφτά του εισιτηρίου.

    Το βίντεο ξεκινάει με τον εντεκάχρονο Jake να βλέπει περίεργα οράματα, τα οποία, αν ο ψυχολόγος τα χαρακτηρίζει μη αληθινά, οδηγούν το μικρό σε έναν άλλο κόσμο, το Mid-World, όπου θα συναντήσει τον Gunslinger με το όνομα Roland Deschain. 
    Ο Deschain προσπαθεί να προστατέψει την ίδια την ύπαρξη των διάφορων παράλληλων κόσμων από τον Άντρα με τα Μαύρα, ή αλλιώς Walter O’Dim, με το να βρει τον Σκοτεινό Πύργο, το συνδετικό σημείο όλου του πολυσύμπαντος.

    Εκτός από αρκετή δράση και badass-ιλίκι από τον Gunslinger, το βίντεο επίσης δείχνει ότι η ταινία περιέχει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα βιβλία The Dark Tower του King, όπως το sci-fi, to western και το μεταφυσικό, πλεγμένα όλα σε μια ωραία περιπέτεια -η οποία, θέλω να πιστεύω, ότι θα γίνει το αναπάντεχο διαμάντι του καλοκαιριού.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη: 
    «Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από αυτόν. 
    Το The Dark Tower του Stephen King, η φιλόδοξη και επεκτεινόμενη ιστορία από έναν από τους πιο σπουδαίους συγγραφείς του κόσμου, κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. 

    Ο τελευταίος Gunslinger, Roland Deschain (Idris Elba), εμπλέκεται σε μια αέναη μάχη με τον Walter O’Dim, επίσης γνωστός και ως Άντρα με τα Μαύρα (Matthew McConaughey), αποφασισμένος να τον αποτρέψει από να φτάσει στην κορυφή του Σκοτεινού Πύργου, ο οποίος κρατάει το σύμπαν στη θέση του. 

    Με την τύχη των κόσμων σε κίνδυνο, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην απόλυτη μάχη, καθώς μόνο ο Roland μπορεί να υπερασπιστεί τον Πύργο από τον Άντρα με τα Μαύρα.»

    Μαζί με τους Elba και McConaughey στην ταινία θα εμφανιστούν οι Tom Taylor (Jake), Katheryn Winnick (Laurie), Jackie Earle Haley (Sayre), Abbey Lee Kershaw (Tirana), Fran Kranz (Pimli) και Claudia Kim (Arra Champignon). 

    Το σενάριο είναι των Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Anders Thomas Jensen και Nikolaj Arcel
    Ο Arcel σκηνοθετεί επίσης. 
    Το The Dark Tower θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
    Για τις ελληνικές αίθουσες θα δούμε προσεχώς.

    Απολαύστε το trailer και πείτε μας τις προσδοκίες σας!

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dark Tower trailer: Μετά από πολλές καθυστερήσεις, το βιβλίο του Stephen King στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top