F Δεν σας φτάνει το Mandalorian; Έξι νέες live-action Star Wars σειρές έρχονται στο Disney+ - FilmBoy Δεν σας φτάνει το Mandalorian; Έξι νέες live-action Star Wars σειρές έρχονται στο Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Δεν σας φτάνει το Mandalorian; Έξι νέες live-action Star Wars σειρές έρχονται στο Disney+


    Πολλοί φοβόταν πως αν το Star Wars "κατέβαινε" στη τηλεοπτική αρένα, τουλάχιστον σε live-action μορφή, θα έχανε τη μαγεία του, την κινηματογραφικότητά του. Όπως απέδειξε το The Mandalorian, αυτό δεν είχε καμία σχέση με τη πραγματικότητα, και φυσικά η Disney δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή την επιτυχία ανεκμετάλλευτη, ανακοινώνοντας έξι νέες live-action τηλεοπτικές σειρές!

    Η πρώτη με τίτλο Ahsoka δεν χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις αφού προφανώς θα επικεντρωθεί στην Ahsoka Tano, την πρώην εκπαιδευόμενη Jedi και μαθήτρια του Anakin Skywalker, που γνωρίσαμε μέσα από το The Clone Wars και σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του Mandalorian την πρωτοείδαμε και σε "ζωντανή" μορφή με την Rosario Dawson να την ενσαρκώνει.

    Η δεύτερη με τίτλος Rangers of the New Republic είναι λίγο πιο... αόριστη, με τις μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πίσω της βρίσκονται οι Jon Favreau και Dave Filoni του Mandalorian, και ότι θα αποτελέσει κάτι σαν crossover climactic σειρά που θα ενώνει τις ιστορίες σε ένα μεγάλο event.

    Η επόμενη έχει τίτλο The Acolyte, θα είναι μια δημιουργία της Leslye Headland (Russian Doll) και η ιστορία θα τοποθετείται τις τελευταίες ημέρες της περιόδου της High Republic και της ανόδου της dark side.

    Τέλος έχουμε και το Lando, μια σειρά που αρχικά προοριζόταν ως spin-off ταινία αλλά μετά την αποτυχία του Solo, "κατέπεσε" στο Disney+, και προφανώς θα ακολουθε΄την ιστορία του Lando Calrissian. Δημιουργός της είναι ο Justin Simien (Dear White People) ενώ άγνωστο παραμένει αν θα ξαναδούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Donald Glover.

    Όσο για το Obi-Wan Kenobi, η ύπαρξη του οποίου είναι γνωστή εδώ και μήνες, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά σταματήσει λόγω καραντίνας, έγινε γνωστό ότι στη σειρά θα ξαναδούμε το μαύρο πρόβατο του franchise, Hayden Christensen να επιστρέφει ως Darth Vader!

    Και φυσικά μη ξεχνάμε το Andor...

    Θα πήξουμε στο Star Wars! Με τις υγείες σας...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δεν σας φτάνει το Mandalorian; Έξι νέες live-action Star Wars σειρές έρχονται στο Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top