F Happy Face trailer: Εμπνευστική δραμεντί σπάει τα στερεότυπα της πραγματικής ομορφιάς! - FilmBoy Happy Face trailer: Εμπνευστική δραμεντί σπάει τα στερεότυπα της πραγματικής ομορφιάς! - FilmBoy
  • Latest News

    Happy Face trailer: Εμπνευστική δραμεντί σπάει τα στερεότυπα της πραγματικής ομορφιάς!


    Ξεκίνησε τη φεστιβαλική του πορεία στα τέλη του 2018, πήρε καλές κριτικές και βραβεία, όμως το Happy Face κάπου ξεχάστηκε. Ευτυχώς το ξέθαψε η μικρή Dark Star Pictures και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους θα κάνει την εμφάνισή του στις πλατφόρμες.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Stan, ένα 19χρονο ωραιοπαθές νεαρό που διέκοψε σχέσεις με τη μητέρα του μετά από τη μάχη της με τον καρκίνο που της άφησε κλινικά παχύσαρκη. Μετανιωμένος για την ανοησία του, προσπαθεί να επανορθώσει με τον πλέον λάθος τρόπο, παραμορφώνει τεχνικά το πρόσωπό του ώστε να ενταχθεί σε ένα γκρουπ υποστήριξης ανθρώπων με που έχουν κάποιου είδους παραμόρφωση, στο οποίο βρίσκεται και η μητέρα του. Φυσικά, δεν αργούν να αντιληφθούν την απάτη του και τον διώχνουν, όμως ο Stan που έχει αρχίσει να τους γνωρίζει, αντιπροσφέρει να μείνει και να τους βοηθήσει να χρησιμοποιήσουν την παραμόρφωσή τους ως κοινωνικό όπλο ενάντια σε μια κοινωνία τόσο παθιασμένη με την ομορφιά.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Alexandre Franchi (The Wild Hunt) και πρωταγωνιστούν οι Robin L'Houmeau και Debbie Lynch-White.

    Δείτε το πολύ όμορφο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Happy Face trailer: Εμπνευστική δραμεντί σπάει τα στερεότυπα της πραγματικής ομορφιάς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top