F The Mandalorian trailer: Η πρώτη live-action Star Wars σειρά είναι γεγονός! - FilmBoy The Mandalorian trailer: Η πρώτη live-action Star Wars σειρά είναι γεγονός! - FilmBoy
  • Latest News

    The Mandalorian trailer: Η πρώτη live-action Star Wars σειρά είναι γεγονός!


    Τα σχέδια για μια live-action τηλεοπτική σειρά που θα επεκτείνει το σύμπαν του Star Wars υπήρχαν από το 2009 και μέχρι το 2012, λέγεται πως γράφτηκαν πάνω από 50 σενάρια, χωρίς όμως κανένα απ' αυτά να μην μπαίνει στη παραγωγή λόγω υψηλού κόστους. 
    Το 2013, η Disney -ιδιοκτήτρια του δικτύου ABC- αγόρασε την LucasFilm, χωρίς όμως και πάλι καμία εξέλιξη. 
    Μέχρι που το 2017 ανακοινώθηκε το Disney+, με τον Bob Iger να δηλώνει πως όχι μία αλλά πολλές live-action Star Wars σειρές βρίσκονται στα σκαριά για την πλατφόρμα. 
    Λίγο λιγότερο από τρία χρόνια μετά, η πρώτη απ' αυτές είναι έτοιμη. 
    Υποδεχθείτε τον Mandalorian!

    Δημιουργός του The Mandalorian είναι ο Jon Favreau (Chef) και η ιστορία είναι χρονικά τοποθετημένη πέντε χρόνια μετά τη πτώση της Αυτοκρατορίας στο Return of the Jedi

    Πρωταγωνιστής είναι ένας ανώνυμος Mandalorian (=από τον πλανήτη Mandalore) ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων που φτάνει μέχρι την άκρη του γαλαξία για να βρει τον επόμενο στόχο του υπό τις οδηγίες της New Republic.

    Αν και η ερώτηση γιατί επιλέχτηκε ένας νέος ανώνυμος Mandalorian για κεντρικός ήρωας και όχι ο Boba Fett όπως αρχικά φημολογούνταν δεν έχει επίσημα απαντηθεί, ωστόσο διάφορες θεωρίες κυκλοφορούν με εκείνη που λέει πως η χρήση ενός υπάρχοντος χαρακτήρα θα περιόριζε τη πλοκή της σειράς τόσο χρονικά όσο και θεματικά να είναι η πιο απλή και λογική, αν και δε λείπουν και εκείνοι που ελπίζουν πως η σειρά θα λειτουργήσει ως σκαλοπάτι για μία Boba Fett σόλο ταινία.

    Με budget που φτάνει τα 120 εκατομμύρια δολάρια για μόλις 8 επεισόδια, είναι προφανές πως η σειρά έχει σκοπό να είναι άκρως κινηματογραφική, κάτι που αποδεικνύεται και από την επιλογή των σκηνοθετών των επεισοδίων, με τη λίστα να περιλαμβάνει τους Rick Famuyiwa (Dope), Deborah Chow (The High Cost of Living), την Bryce Dallas Howard, τον Taika Waititi (Thor: Ragnarok) και φυσικά τον Jon Favreau (The Lion King).

    Του cast ηγείται ο Pedro Pascal (Game of Thrones) έχοντας δίπλα του τους Gina Carano (Haywire), Nick Nolte (Angel Has Fallen), Carl Weathers (Chicago Justice), Werner Herzog (Jack Reacher) και Giancarlo Esposito (Better Call Saul).

    Το The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου, ουσιαστικά με τη πρεμιέρα της υπηρεσίας στις ΗΠΑ, με τα επεισόδια να ανεβαίνουν εβδομαδιαία και όχι όλα μαζί όμως μας είχαν συνηθίσει τα Netflix και Amazon.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mandalorian trailer: Η πρώτη live-action Star Wars σειρά είναι γεγονός! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top