F Κατάρα πέφτει στην τηλεοπτική "ανακαινήστρια" Emma Stone στη πρώτη τηλεοπτική σειρά των αδερφών Safdie - FilmBoy Κατάρα πέφτει στην τηλεοπτική "ανακαινήστρια" Emma Stone στη πρώτη τηλεοπτική σειρά των αδερφών Safdie - FilmBoy
  • Latest News

    Κατάρα πέφτει στην τηλεοπτική "ανακαινήστρια" Emma Stone στη πρώτη τηλεοπτική σειρά των αδερφών Safdie


    Ανεξαρτήτως της προσωπικής μου άποψης (η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι ιδιαίτερα θετική), οι αδερφοί Safdie, δημιουργοί των Good Time και Uncut Gems φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν με το δίδυμο να είναι έτοιμο να βουτήξει τα πόδια του και στην τηλεοπτική αρένα, παρουσιάζοντας την σειρά The Curse.

    Σύμφωνα με τη βασική πλοκή, η ιστορία θα καταπιάνεται με ένα νιόπαντρο ζευγάρι που φιλοξενεί ένα τηλεοπτικό σόου ανακαίνισης σπιτιών και ταυτόχρονα προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, ενώ πιστέυουν πως μια κατάρα έχει πέσει στα κεφάλια τους!

    Το The Curse χαρακτηρίζεται ως κωμωδία, όμως καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε μια "παραδοσιακή" κωμική σειρά.

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα υποδυθούν οι Emma Stone (Maniac) και Nathan Fielder, με την A24 να έχει αναλάβει τη παραγωγή και το Showtime τη προβολή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κατάρα πέφτει στην τηλεοπτική "ανακαινήστρια" Emma Stone στη πρώτη τηλεοπτική σειρά των αδερφών Safdie Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top