F Maniac trailer: Emma Stone και Jonah Hill στην πιο wtf νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy Maniac trailer: Emma Stone και Jonah Hill στην πιο wtf νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Maniac trailer: Emma Stone και Jonah Hill στην πιο wtf νέα σειρά του Netflix!


    Η απίστευτη ταχύτητα με την οποία το Netflix παρουσιάζει τις νέες του παραγωγές έχει θολώσει το προφίλ του και συχνά ξεχνάμε πόσα ρίσκα έχει πάρει στο παρελθόν με σειρές που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έβρισκαν πουθενά αλλού σπίτι, έστω κι αν το ρίσκο πολλές φορές δεν απέφερε καρπούς.

    Το Maniac μοιάζει μία ακριβώς τέτοια σειρά, μιας και παρά τους all-star συντελεστές της, πολύ αμφιβάλλω αν κάποιο άλλο κανάλι θα τολμούσε να βγάλει στη δημοσιότητα ένα τόσο wtf trailer!

    Η σειρά αποτελεί remake μιας ομότιτλης νορβηγικής παραγωγής, τη σεναριακή διασκευή της οποίας ανέλαβε ο Patrick Somerville (The Leftovers, The Bridge) με τον Cary Fukunaga να επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά τη πρώτη σεζόν του True Detective παίρνοντας τα ηνία της σκηνοθεσίας όλων των επεισοδίων.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η σειρά αφηγείται τις ιστορίες της Annie Landsberg και του Owen Milgrim, δύο ξένων που συμμετέχουν στα τελευταία στάδια μιας μυστηριώδους φαρμακευτικής μελέτης για να λύσουν τα ψυχολογικά και ψυχιατρικά τους προβλήματα. 
    Τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

    Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone και Jonah Hill, με το δίδυμο να ξανασυναντιέται για πρώτη φορά 11 χρόνια μετά το Superbad
    Συμμετέχουν οι Sonoya Mizuno (La La Land), Justin Theroux (The Leftovers) και Sally Field (Brothers & Sisters).

    Το Maniac θα βγει στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maniac trailer: Emma Stone και Jonah Hill στην πιο wtf νέα σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top