F Earwig and the Witch trailer: Τα Studio Ghibli παρουσιάζουν την πρώτη τους cgi ταινία! - FilmBoy Earwig and the Witch trailer: Τα Studio Ghibli παρουσιάζουν την πρώτη τους cgi ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Earwig and the Witch trailer: Τα Studio Ghibli παρουσιάζουν την πρώτη τους cgi ταινία!


    Πριν λίγα χρόνια τα θρυλικά Studio Ghibli μπήκαν σε κατάσταση αναδιοργάνωσης, με τις φήμες να μιλούν ακόμα και για κίνδυνο οριστικού λουκέτου. Κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν συνέβη, όμως η εταιρία φαίνεται πως ακόμα δεν έχει συνέλθει και 6 ολόκληρα χρόνια μετά το When Marnie Was There, παρουσιάζει μόλις το πρώτο της project με το Earwig and the Witch να δείχνει πως αυτή η αναδιοργάνωση δεν ήταν μόνο οικονομική αλλά και καλλιτεχνική.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Diana Wynne Jones (Howl's Moving Castle) και μας διηγείται την ιστορία ενός 10χρονου ορφανού κοριτσιού που μεγαλώνει χωρίς να ξέρει πως είναι κόρη μάγισσας, μέχρι που μία μυστηριώδης γυναίκα την υιοθετεί και την φέρνει στο στοιχειωμένο σπίτι της..

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Gorô Miyazaki (From Up on Poppy Hill) με τη μεγάλη αλλαγή να είναι φυσικά πως το Earwig and the Witch είναι η πρώτη πλήρως cgi ταινία της εταιρίας, με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά δύσκολο να χωνευτεί"!

    Μία άλλη μεγάλη αλλαγή που υποδεικνύει την αλλαγή ρότας, είναι το γεγονός πως η ταινία δεν θα βγει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας αλλά θα προβληθεί απευθείας στη τηλεόραση, και όχι λόγω πανδημίας.

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Earwig and the Witch trailer: Τα Studio Ghibli παρουσιάζουν την πρώτη τους cgi ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top