F Seobok trailer: Η Κορέα κατασκέυασε τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο, ισχυρίζεται η νέα δραματική περιπέτεια! - FilmBoy Seobok trailer: Η Κορέα κατασκέυασε τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο, ισχυρίζεται η νέα δραματική περιπέτεια! - FilmBoy
  • Latest News

    Seobok trailer: Η Κορέα κατασκέυασε τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο, ισχυρίζεται η νέα δραματική περιπέτεια!


    Στη δημοσιότητα έδωσε ο κορεάτικος κινηματογραφικός κολοσσός CJ Entertainment το trailer μιας πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας που φαίνεται να έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της.

    Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ki Heon, ένας πρώην ειδικός πράκτορας που πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και αναλαμβάνει μια άκρως απόρρητη αποστολή, να μεταφέρει τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο ονόματι Seobok από τα εργαστήρια που τον δημιούργησαν σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Ο Seobok ουσιαστικά αποτελεί την απόδειξη πως ο άνθρωπος κατάφερε να νικήσει τη θνητότητα, και πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να τον αρπάξουν από τα χέρια του στη διαδρομή, με τη σχέση των δύο ανδρών να αναπτύσσεται με αναπάντεχο τρόπο.

    Ο δημιουργός Yong-Joo Lee (Architecture 101) συγκρίνει τη σχέση που παρουσιάζει στη ταινία του με εκείνη του κλασσικού The Rainman, όμως αν κρίνουμε από το trailer, το Seobok θυμίζει αρκετά το Children of Men, κάτι που φυσικά δεν είναι καθόλου κακό!

    Πρωταγωνιστούν οι Yoo Gong (Train to Busan) και Park Bo-Gum (Coin Locker Girl).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Seobok trailer: Η Κορέα κατασκέυασε τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο, ισχυρίζεται η νέα δραματική περιπέτεια! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top