F WandaVision trailer: Το τηλεοπτικό MCU επιστρέφει με την Scarlet Witch και τον Vision να ζουν μια ...οικογενειακή ζωή! - FilmBoy WandaVision trailer: Το τηλεοπτικό MCU επιστρέφει με την Scarlet Witch και τον Vision να ζουν μια ...οικογενειακή ζωή! - FilmBoy
  • Latest News

    WandaVision trailer: Το τηλεοπτικό MCU επιστρέφει με την Scarlet Witch και τον Vision να ζουν μια ...οικογενειακή ζωή!



    Έντεκα συνολικά σειρές έχουν προβληθεί (και ολοκληρωθεί ή κοπεί) μέσα στη τελευταία δεκαετία, οι οποίες τυπικά αποτελούσαν κομμάτι του Marvel Cinematic Universe
    Με εξαίρεση τις πρώτες σεζόν του Agents of S.H.I.E.L.D. ωστόσο, καμία δεν είχε σχέσεις αλληλεξάρτησης με τις κινηματογραφικές ταινίες του σύμπαντος. 
    Με την ίδρυση του Disney+ και την κατ' επέκταση πλήρη ανάληψη της ευθύνης του τηλεοπτικού MCU από την Disney, αυτό φαίνεται πως αλλάζει με οκτώ σειρές να αναμένονται να ντεμπουτάρουν στη πλατφόρμα μέσα στην επόμενη διετία, σειρές που ουσιαστικά συνεχίζουν ή επεκτείνουν τις ιστορίες κάποιων εκ των βασικών ηρώων, με το WandaVision να προσπερνάει στο φώτο-φίνις το The Falcon and the Winter Soldier (που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού) και να είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο.

    Σε σενάριο της Jac Schaeffer (The Hustle) και σκηνοθεσία του Matt Shakman (It's Always Sunny in Philadelphia), το WandaVision θα είναι μια ιδιόρρυθμη μίξη sitcom και superhero drama, με την ιστορία να ακολουθεί την ιδιαίτερη οικογενειακή ζωή των Wanda Maximoff aka Scarlet Witch με τον Jarvis!

    Elizabeth Olsen & Paul Bettany επιστρέφουν στους ρόλους τους, έχοντας μαζί τους την Kat Dennings (Thor), Randall Park (Ant-Man and the Wasp), την Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk) στο ρόλο της ενήλικης Monica Rambeau από το Captain Marvel και τέλος την Kathryn Hahn (I Know This Much Is True).

    Η σειρά θα έχει πολλά references σε κλασσικά αμερικάνικα sitcoms όπως τα The Dick Van Dyke Show, Bewitched, Roseanne και Full House κάτι που μάλλον θα μπερδέψει το νεαρότερο ηλικιακά κοινό.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: WandaVision trailer: Το τηλεοπτικό MCU επιστρέφει με την Scarlet Witch και τον Vision να ζουν μια ...οικογενειακή ζωή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top