F I Know This Much Is True trailer: Η νέα δραματική σειρά που στέλνει του Mark Ruffalo καρφί για Emmy! - FilmBoy I Know This Much Is True trailer: Η νέα δραματική σειρά που στέλνει του Mark Ruffalo καρφί για Emmy! - FilmBoy
  • Latest News

    I Know This Much Is True trailer: Η νέα δραματική σειρά που στέλνει του Mark Ruffalo καρφί για Emmy!



    Ενόσω ετοιμάζει τη νέα του του ταινία, ο δημιουργός των Blue Valentine, The Place Beyond the Pines και The Light Between Oceans, Derek Cianfrance ακολουθεί τα βήματα πολλών συναδέλφων του, κάνοντας το άλμα στη μικρή οθόνη, παρουσιάζοντας τη δραματική μίνι-σειρά I Know This Much Is True.

    Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Wally Lamb, η σειρά μας συστήνει τους Dominick και Thomas Birdsey, δυο δίδυμα αδέρφια από μια μικρή πόλη του Connecticut. 
    Ο Dominick έχει να ξεπεράσει τα δικά του οικογενειακά προβλήματα και παράλληλα να είναι ο φύλακας άγγελος του αδερφού του που πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια. 
    Με τη βοήθεια των φαρμάκων, καταφέρνει και έχει μια σχετικά ήρεμη ζωή και μια δουλειά ώστε να αυτοεξυπηρετείται όμως δεν λείπουν οι κρίσεις. 
    Σε μία απ' αυτές, ο Thomas κόβει το χέρι του με τη περιπέτεια που ακολουθεί να αποκαλύπτει τις αδυναμίες του συστήματος υγείας προς τους ψυχικά ασθενείς.



    Ο Cianfrance έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τα 6 επεισόδια της σειράς (σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή) με το I Know This Much Is True να μοιάζει περισσότερο με μια extended ταινία.

    Τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Mark Ruffalo (Dark Waters) έχοντας δίπλα του τις Melissa Leo (Wayward Pines), Rosie O'Donnell, Archie Panjabi (The Good Wife), Juliette Lewis (Secrets and Lies), Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher) και Imogen Poots (Roadies).

    Το I Know This Much Is True είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου. 
    Είναι ιδέα μου ή η επιλογή της ημερομηνίας είναι λίγο άτυχη; 
    Μεσ' τη καρδιά της άνοιξης και πιθανότατα ακόμα κλεισμένοι στα σπίτια λόγω του κορωνοϊού, ποιος θα έχει καρδιά για μια τέτοια βαριά σειρά; 
    Τέσπα...

    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Know This Much Is True trailer: Η νέα δραματική σειρά που στέλνει του Mark Ruffalo καρφί για Emmy! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top