F The Hustle trailer: Anne Hathaway & Rebel Wilson στήνουν κομπίνες στο remake του Απατεώνες και Τζέντλεμεν - FilmBoy The Hustle trailer: Anne Hathaway & Rebel Wilson στήνουν κομπίνες στο remake του Απατεώνες και Τζέντλεμεν - FilmBoy
  • Latest News

    The Hustle trailer: Anne Hathaway & Rebel Wilson στήνουν κομπίνες στο remake του Απατεώνες και Τζέντλεμεν


    Μία από τις αρχαιότερες εταιρίες παραγωγής στο κόσμο, η MGM σίγουρα δε βρίσκεται στη κατάσταση που θα φανταζόμασταν. 

    Τα οικονομικά προβλήματα την έριξαν από τα ψηλά στα χαμηλά, αναγκάζοντάς την να περιορίζεται σε ρόλο συμπαραγωγού και κυρίως σε παραγωγές μικρού κόστους. 
    Μπορεί τα κάποτε πλημμυρισμένα χρηματοκιβώτια της να αραχνιάζουν, όμως έχει κάτι που ίσως αξίζει περισσότερο και αυτό είναι μια κυριολεκτικά τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών. 
    Την εκμεταλλεύεται όμως σωστά;

    Μετά το Overboard λοιπόν, θεώρησαν πως θα είναι μια καλή ιδέα να αναβιώσουν ακόμα μία κλασσική κωμωδία, το Dirty Rotten Scoundrels του 1988, αλλάζοντας ταυτόχρονα και το φύλο των πρωταγωνιστών, όμως ακριβώς έκαναν και στη προαναφερόμενη ταινία και τους πέτυχε απόλυτα...not!

    Στο The Hustle λοιπόν, όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, δύο μισο-αποτυχημένες επαγγελματίες απατεώνισσες που τυχαίνει να βρεθούν στο ίδιο μέρος για να ξαφρίσουν ανόητους πλούσιους, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το μεγάλο κόλπο.

    Το σενάριο έχει γράψει η Jac Schaeffer (TiMER) και το σκηνοθέτησε ο τηλεοπτικός Chris Addison (Veep). 

    Πρωταγωνιστούν οι Anne Hathaway (Ocean's Eight), Rebel Wilson (Grimsby), Alex Sharp (To the Bone) και Tim Blake Nelson (The Ballad of Buster Scruggs).

    Το The Hustle θα δούμε στις 6 Ιουνίου. 

    Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hustle trailer: Anne Hathaway & Rebel Wilson στήνουν κομπίνες στο remake του Απατεώνες και Τζέντλεμεν Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top