F The Undoing trailer: Ο Hugh Grant καταστρέφει τη τέλεια ζωή της Nicole Kidman στη νέα μίνι-σειρά του HBO - FilmBoy The Undoing trailer: Ο Hugh Grant καταστρέφει τη τέλεια ζωή της Nicole Kidman στη νέα μίνι-σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    The Undoing trailer: Ο Hugh Grant καταστρέφει τη τέλεια ζωή της Nicole Kidman στη νέα μίνι-σειρά του HBO


    Το Big Little Lies έδωσε ανάσα ζωής σε καριέρες πολλών καλλιτεχνών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δύο απ' αυτοί ήταν ο δημιουργός David E. Kelley που μετά το Boston Legal έκανε ένα σερί αποτυχιών που έπρεπε να σπάσει, και η Nicole Kidman που περνούσε τη δική της, αρκετά μακρά πρέπει να παραδεχτούμε, περίοδο ξηρασίας. Δεν προκαλεί λοιπόν ιδιαίτερη έκπληξη που οι δυο τους ξανασυνεργάζονται σχεδόν αμέσως μετά το φινάλε του BLL σε μια νέα δραματική σειρά, το The Undoing.

    Βασισμένος στο βιβλίο της Jean Hanff Korelitz, ο Kelley μας συστήνει την Grace Fraser, μια γυναίκα που ζει τη ζωή των ονείρων της. Είναι μια επιτυχημένη ψυχοθεραπεύτρια που ετοιμάζει να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο, έχει έναν πιστό σύζυγο και έναν μικρό γιο που πηγαίνει στο καλύτερο σχολείο της Νέας Υόρκης. Ξαφνικά όμως τα πάντα καταρρέουν. Ένας βίαιος θάνατος και η μυστηριώδης εξαφάνιση του συζύγου της, προκαλούν αλυσιδωτές αποκαλύψεις που την κάνουν να αμφισβητεί τα πάντα. Τρομοκρατημένη, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποδομήσει τη ζωή όπως την ήξερε και να φτιάξει μια καινούρια για εκείνη και το γιο της.

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 6 επεισοδίων, με την Οσκαρική Susanne Bier (The Night Manager) να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία. Συμπρωταγωνιστούν οι Hugh Grant (A Very English Scandal), Édgar Ramírez (American Crime Story), Noah Jupe (Houdini and Doyle), Lily Rabe (American Horror Story) και Donald Sutherland (Trust).

    Το The Undoing θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 25 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Undoing trailer: Ο Hugh Grant καταστρέφει τη τέλεια ζωή της Nicole Kidman στη νέα μίνι-σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top