F Trust trailer: Ο Danny Boyle παρουσιάζει τη δική του τηλεοπτική εκδοχή του All the Money in the World - FilmBoy Trust trailer: Ο Danny Boyle παρουσιάζει τη δική του τηλεοπτική εκδοχή του All the Money in the World - FilmBoy
  • Latest News

    Trust trailer: Ο Danny Boyle παρουσιάζει τη δική του τηλεοπτική εκδοχή του All the Money in the World


    Η ταινία All the Money in the World που είδαμε πριν λίγες εβδομάδες, με κεντρικό θέμα την απαγωγή του εγγονού του μεγιστάνα Jean Paul Getty, ήταν από τις πλέον αδιάφορες ταινίες της σεζόν.

    Παρότι η ιστορία είχε αρκετό ενδιαφέρον, ο Ridley Scott κατάφερε για ακόμα μια φορά να βαρεθούν μέχρι και τα νύχια των ποδιών μας.
    Όσοι ενδιαφέρονται να ξαναδούν τα δρώμενα της περιβόητης υπόθεσης υπό νέο πρίσμα, το Trust ήρθε να εκπληρώσει την επιθυμία τους.

    Η μίνι-σειρά είναι μια δημιουργία των Simon Beaufoy (Battle of the Sexes) και Danny Boyle (T2 Trainspotting), με τον πρώτο να έχει γράψει το σενάριο και των δέκα επεισοδίων, και τον δεύτερο να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των τριών πρώτων, δίνοντας τα υπόλοιπα στους Dawn Shadforth, Jonathan van Tulleken, Susanna White και Emanuele Crialese.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Donald Sutherland, Hilary Swank, Harris Dickinson, Brendan Fraser και Michael Esper.

    Το Trust θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FX στις 25 Μαρτίου, κι αν και το trailer δε μοιάζει πραγματικά τόσο διαφορετικό από τη ταινία ώστε να αξίζει να ξαναδείς την ίδια ιστορία και μάλιστα μέσα σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα, ελπίζουμε ο Danny Boyle να έχει κάνει τα μαγικά του.


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trust trailer: Ο Danny Boyle παρουσιάζει τη δική του τηλεοπτική εκδοχή του All the Money in the World Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top