F The Night Manager trailer: Ο Loki και ο Dr. House στη νέα σειρά του BBC One - FilmBoy The Night Manager trailer: Ο Loki και ο Dr. House στη νέα σειρά του BBC One - FilmBoy
  • Latest News

    The Night Manager trailer: Ο Loki και ο Dr. House στη νέα σειρά του BBC One


    Μία από τις λιγότερο γνωστές αλλά μέσα σε όλες τις λίστες με τις πιο αναμενόμενες σειρές στο 2016, είναι το The Night Manager, μια βρετανική παραγωγή του BBC One που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο στο AMC.

    Μέχρι σήμερα, ξέραμε ότι είναι γραμμένη από τον John Le Carre, μερικές από τις δουλειές του οποίου είναι το Tinker Tailor Soldier Spy και το The Constant Gradener, και ότι όλα τα επεισόδια (έξι) τα σκηνοθέτησε η Δανέζα Susanne Bier.

    Επίσης, γνωρίζαμε ότι πρωταγωνιστεί ο Tom Hiddleston ως διευθυντής ενός ξενοδοχείου που προσλαμβάνεται από πράκτορες για να διεισδύσει σε ένα δίκτυο εμπόρων όπλων.

    Α, και ότι ο Hugh Laurie παίζει τον κακό.
    Ναι, ο Dr. House, ο οποίος θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσουμε να βλέπουμε στο πρόσωπο του τον κουτσό μεγαλογιατρό.

    Σήμερα λοιπόν βγήκε και το επίσημο trailer.
    Το The Night Manager φαίνεται εξαιρετική σειρά και θα την παρακολουθήσουμε από κοντά.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Night Manager trailer: Ο Loki και ο Dr. House στη νέα σειρά του BBC One Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top