F Moon Knight: Τρέχει η παραγωγή της νέας Marvel-ο-σειράς του Disney+ με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή έκπληξη! - FilmBoy Moon Knight: Τρέχει η παραγωγή της νέας Marvel-ο-σειράς του Disney+ με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή έκπληξη! - FilmBoy
  • Latest News

    Moon Knight: Τρέχει η παραγωγή της νέας Marvel-ο-σειράς του Disney+ με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή έκπληξη!


    Ανάμεσα στους κράχτες που ανακοινώθηκαν στην περσινή D23, βρισκόταν και το Moon Knight, μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα της Marvel, που θεωρείται ο αντίστοιχος του Batman μιας και δεν έχει ιδιαίτερες υπερδυνάμεις παρά την επιθυμία του να πολεμήσει το έγκλημα και γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς που αξιοποιεί αναλόγως.

    Έκτοτε δεν είχαμε κάποιο νεότερο μέχρι που τις τελευταίες ημέρες, οι ειδήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή και είναι ιδιαίτερα ευοίωνες. Το σενάριο της σειράς ανέλαβε να γράψει ο Jeremy Slater, δημιουργός του Umbrella Academy, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα δούμε τον Αιγύπτιο Mohamed Diab που το 2017 μας έδωσε το εξαιρετικό Clash.

    Όσο για τον πρωταγωνηστικό ρόλο, σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να τον αναλάβει βρίσκεται ο Oscar Isaac, που μετά την αποτυχημένη μεταμόρφωσή του σε Apocalypse, φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στο είδος με κάτι πιο... γήινο.

    Το Moon Knight δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων, πόσω μάλλον πρεμιέρας, αλλά πιθανότατα δεν πρόκειται να αργήσει πολύ αν κρίνουμε από τη πορεία της προπαραγωγής, εκτός αν του κόψει τα φτερά κάποια νέα καραντίνα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Moon Knight: Τρέχει η παραγωγή της νέας Marvel-ο-σειράς του Disney+ με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή έκπληξη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top