F Swallow trailer: Η Haley Bennett τα ...καταπίνει όλα στο αρρωστημένο θρίλερ της IFC Films - FilmBoy Swallow trailer: Η Haley Bennett τα ...καταπίνει όλα στο αρρωστημένο θρίλερ της IFC Films - FilmBoy
  • Latest News

    Swallow trailer: Η Haley Bennett τα ...καταπίνει όλα στο αρρωστημένο θρίλερ της IFC Films



    Παρότι έκτοτε την έχω δει και σε άλλες παραγωγές που με έχουν κάνει να αλλάξω άποψη, εκείνη η τραυματική πρώτη επαφή με το ταλέντο το Haley Bennett στο Hardcore Henry είναι δύσκολο να ξεχαστεί, κάνοντάς με να κρατάω μικρό καλάθι σε κάθε νέα της ταινία.

    Μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας, η πανέμορφη ομολογουμένως ηθοποιός επιστρέφει σε μία άκρως προκλητική ταινία, όπου υποδύεται την Hunter, μια εκ πρώτης όψεως απόλυτα φυσιολογική γυναίκα. 
    Είναι φρεσκοπαντρεμένη και έγκυος από τον διάδοχο μιας πλούσιας οικογένειας, με τα πεθερικά της να μην την έχουν πάρει με καλό μάτι. 
    Η πίεσή τους την καταστρέφουν τη ψυχολογία όλο και περισσότερο, κάνοντάς την να αναπτύξει μια ιδιαίτερη και επικίνδυνη συνήθεια, να καταπίνει διάφορα αντικείμενα που μπορούν ακόμα και να τη σκοτώσουν.



    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο πολυβραβευμένος μικρομηκάς Carlo Mirabella-Davis και συμπρωταγωνιστούν οι Austin Stowell (12 Strong), Elizabeth Marvel (A Most Violent Year), David Rasche (Men in Black 3) και Denis O'Hare (The Goldfinch).

    Το Swallow ξεκίνησε τη μακρά φεστιβαλική του πορεία από το Tribeca περνώντας και από τη Θεσσαλονίκη, και το Μάρτιο θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swallow trailer: Η Haley Bennett τα ...καταπίνει όλα στο αρρωστημένο θρίλερ της IFC Films Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top