F Archive trailer: Ο Theo James φτιάχνει ανθρώπινη τεχνητή νοημοσύνη για να αναστήσει τη γυναίκα του - FilmBoy Archive trailer: Ο Theo James φτιάχνει ανθρώπινη τεχνητή νοημοσύνη για να αναστήσει τη γυναίκα του - FilmBoy
  • Latest News

    Archive trailer: Ο Theo James φτιάχνει ανθρώπινη τεχνητή νοημοσύνη για να αναστήσει τη γυναίκα του


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Vertical Entertainment το trailer του νέου indie sci-fi δραματικού θρίλερ, Archive.

    Έτος 2038. 
    Ο George Almore εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη μιας τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να φτάσει τα ανθρώπινα επίπεδα. 
    Το νέο του πρωτότυπο είναι σχεδόν έτοιμο. 
    Βρίσκεται στο πιο κρίσιμο αλλά και το πιο επικίνδυνο στάδιο, μιας και αυτό που δε ξέρει η εταιρία που τον χρηματοδοτεί είναι ο στόχος να χρησιμοποιήσει τη τεχνολογία για να επαναφέρει τη νεκρή γυναίκα του.



    Κάτι μεταξύ Replicas, I Am Mother και Ex Machina, το Archive σίγουρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, ενώ και τα χαμηλά production values που βγάζουν μάτι, σίγουρα δε βοηθάνε.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Gavin Rothery και πρωταγωνιστούν οι Theo James (Zoe), Rhona Mitra (The Loft), Stacy Martin (Vox Lux) και Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom).


    Το Archive μάλλον ούτε υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε κανονική διανομή, πόσω μάλλον τώρα, με τη ταινία να βγαίνει απευθείας σε vod στις 10 Ιουλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Archive trailer: Ο Theo James φτιάχνει ανθρώπινη τεχνητή νοημοσύνη για να αναστήσει τη γυναίκα του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top