F The Last Days of American Crime trailer: Νέα ληστεία στο Netflix! - FilmBoy The Last Days of American Crime trailer: Νέα ληστεία στο Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Days of American Crime trailer: Νέα ληστεία στο Netflix!


    Στο εγγύς μέλλον, η εγκληματικότητα στην Αμερική έχει χτυπήσει ταβάνι και πια τίποτα δε μοιάζει να μπορεί να βάλει τάξη στο χάος που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα. 

    Μέχρι που η κυβέρνηση βρίσκει τη λύση, ένα ηχητικό σήμα που εμποδίζει το ανθρώπινο μυαλό από το να διαπράξει οτιδήποτε παράνομο! 
    Ο επαγγελματίας κλέφτης Graham Bricke μαζί με έναν ανερχόμενο γκάνγκστερ και έναν blackhat χάκερ αποφασίζουν να στήσουν τη τελευταία ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, λίγο πριν το σήμα μπει σε ολοκληρωτική λειτουργία.



    Η ιστορία της νέας heist movie του Netflix είναι βασισμένη στο ομότιτλο graphic novel του Rick Remender (Deadly Class), με τον Karl Gajdusek (The November Man) να γράφει τη σεναριακή διασκευή και τον Olivier Megaton (Taken 3) να σκηνοθετεί.

    Πρωταγωνιστούν οι Edgar Ramírez (Gold), Michael Pitt (Ghost in the Shell), Anna Brewster (The Force Awakens) και Sharlto Copley (Gringo).

    Το The Last Days of American Crime θα ανέβει στο Netflix στις 5 Ιουνίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Days of American Crime trailer: Νέα ληστεία στο Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top