F Gringo trailer: Charlize Theron και Joel Edgerton σε μια τρελή κωμική περιπέτεια - FilmBoy Gringo trailer: Charlize Theron και Joel Edgerton σε μια τρελή κωμική περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    Gringo trailer: Charlize Theron και Joel Edgerton σε μια τρελή κωμική περιπέτεια


    Έχοντας επιλέξει να μην έρθει σε κόντρα με …τη μισή κινηματογραφική βιομηχανία για να πλασάρει την streaming πλατφόρμα της (όπως κάποιοι άλλοι…), τα Amazon Studios ακολουθούν τη παραδοσιακή οδό της κανονικής διανομής και βήμα-βήμα, φαίνεται να καθιερώνονται. 

    Η νέα της παραγωγή έχει τίτλο Gringo και είναι μια μαύρη κωμική περιπέτεια, με κεντρικό ήρωα τον Harold, έναν χαμηλών τόνων υπάλληλο μιας φαρμακευτικής εταιρίας, ο οποίος στέλνεται από τα δόλια αφεντικά του, να μεταφέρει τη φόρμουλα για ένα νέο χάπι μαριχουάνας, στο Μεξικό. 
    Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπος με τα τοπικά καρτέλ, πράκτορες της δίωξης Ναρκωτικών και ανελέητους μισθοφόρους, που μετατρέπουν ένα απλό ταξίδι σε μια τρελή περιπέτεια.

    Σεναριογράφοι του φιλμ είναι οι Anthony Tambakis (Jane Got a Gun) και Matthew Stone (Soul Men), με τον Nash Edgerton (The Square) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Εντύπωση κάνει η επιλογή του David Oyelowo (A United Kingdom) στο πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους Joel Edgerton, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Sharlto Copley, Thandie Newton και Harry Treadaway να συμμετέχουν.

    Το Gringo θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της άνοιξης. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gringo trailer: Charlize Theron και Joel Edgerton σε μια τρελή κωμική περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top