F The November Man trailer: Δεν κρύβεσαι από τον Pierce Brosnan - FilmBoy The November Man trailer: Δεν κρύβεσαι από τον Pierce Brosnan - FilmBoy
  • Latest News

    The November Man trailer: Δεν κρύβεσαι από τον Pierce Brosnan


    Μετά από ένα σωρό κοινωνικές και ρομαντικές ταινιες, ο Pierce Brosman επιστρέφει για άλλη μια φορά ως μυστικός πράκτορας και αυτή την φορά όχι σαν James Bond.
     

    Η νέα ταινία φέρει τον τίτλο The November Man σε σενάριο των Karl Gajdusek (Oblivion) και Michael Finch (Predators), ενώ την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Αυστραλός  Roger Donaldson (των The Bank Job και The Recruit).
     

    Ο 61χρονος Pierce Brosman ενσαρκώνει τον Peter Devereaux, έναν πρώην μυστικό πράκτορα της CIA, ο όποιος απολαμβάνει τη σύνταξη του. 

    Αποφασίζει όμως να γυρίσει στα παλιά καλά λημέρια, έχοντας ως στόχο να λύσει μια πολύ σοβαρή και τελευταία υπόθεση, θέλοντας να βοηθήσει τον συνάδελφο του David Mason (Luke Bracey).
     

    Έτσι λοιπόν, μετά από μια σειρά εξελίξεων συνειδητοποιεί πως η μόνη μάρτυρας Alice Fournier (Olga Kurylenko) έγινε στάχτη!
     

    Ο Devereaux, αρχίζει να υποψιάζεται, πως βρίσκεται σε μια παγκόσμια συνομωσία, μην μπορώντας να εμπιστευτεί κανέναν.
     

    Αποφασισμένος να βγάλει εις πέρας την αποστολή του και θέλοντας να αποδείξει πως υπάρχει κάποιος προδότης στην CIA, ξεκινάει ένα ατέρμονο ταξίδι αναζήτησης και κυνηγητού, ενώ τον βλέπουμε να  δηλώνει στον συνάδελφο του, πως η αγάπη δεν έχει καμία θέση σε αυτή την ζωή.
     

    Αυτή η μακροχρόνια απουσία του Brosman από τις ταινίες δράσης, ίσως να βγει και σε καλό τελικά… 

    Το The Νovember Man κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου στην Αμερική.

    Δέσποινα Καραγεώργη.


    The November Man trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The November Man trailer: Δεν κρύβεσαι από τον Pierce Brosnan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top