F Deadly Class trailer: Στο SyFy ξεκινούν τα μαθήματα της πρώτης σχολής για δολοφόνους. Εσείς γραφτήκατε; - FilmBoy Deadly Class trailer: Στο SyFy ξεκινούν τα μαθήματα της πρώτης σχολής για δολοφόνους. Εσείς γραφτήκατε; - FilmBoy
  • Latest News

    Deadly Class trailer: Στο SyFy ξεκινούν τα μαθήματα της πρώτης σχολής για δολοφόνους. Εσείς γραφτήκατε;


    Μία πρώτη ματιά του Deadly Class είχαμε πάρει όταν το SyFy το αποκάλυψε στη πρόσφατη Comic-Con, όμως μέσα στο κακό χαμό των ημερών, μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε. 
    Επ’ ευκαιρίας του νέου του trailer, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά κάτω από το καπό…

    Η σειρά είναι βασισμένη στην ομότιτλη σειρά comic books του Rick Remender και μας βάζει στις τάξεις της King's Dominion Atelier of the Deadly Arts, μιας μυστικής σχολής δολοφόνων την οποία διευθύνει ο μυστηριώδης Master Lin. 

    Σε αυτή “φοιτά” κάθε καρυδιάς καρύδι, από σατανιστές και νεοναζί μέχρι κληρονόμους μαφιόζων που έρχονται για να μάθουν τη τέχνη του μπαμπά!

    Κεντρικός ήρωας είναι ο Marcus, ένας νεαρός που δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, όμως όλη του η ζωή είναι βουτηγμένη στο έρεβος και τη τραγωδία, και τώρα προσπαθεί να βρει επιτέλους κάπου που να ανήκει.

    Το selling point του Deadly Class είναι η παρουσία των αδερφών Russo στα credits, οι οποίοι ωστόσο δε φαίνεται να είχαν ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στη σειρά μιας και ούτε το σενάριο έχουν γράψει ούτε καν έχουν σκηνοθετήσει το πιλότο. 

    Κοινώς βιτρίνα..

    Το cast είναι γεμάτο με ανερχόμενους (και άγνωστους) πιτσιρικάδες με τον Benedict Wong στο ρόλο του διευθυντή να είναι η μοναδική γνωστή φυσιογνωμία.

    Παρότι το πρώτο trailer μας έδινε ελπίδες ότι μπορεί να δούμε κάτι που θα μοιάζει κάτι μεταξύ Kingsman και Kickass, δυστυχώς το νέο κάνει τις ελπίδες μας σμπαράλια, θυμίζοντας σειρά βγαλμένη απ’ το CW.

    Απλά δείτε το και θα καταλάβετε!
    Το Deadly Class θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deadly Class trailer: Στο SyFy ξεκινούν τα μαθήματα της πρώτης σχολής για δολοφόνους. Εσείς γραφτήκατε; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top