F Κριτική: Rampage: Το απόλυτο χάος - Rampage - FilmBoy Κριτική: Rampage: Το απόλυτο χάος - Rampage - FilmBoy
  • Latest News

    Κριτική: Rampage: Το απόλυτο χάος - Rampage



    Ο ελληνικός τίτλος της ταινίας εκφράζει ακριβώς το τι θα δούμε. 
    Το Απόλυτο Χάος. 

    Στον ένδοξο δρόμο που χάραξε ο Michael Bay, ο σκηνοθέτης Brad Peyton φτιάχνει έναν συνδυασμό King Kong, Godzilla, και… σχεδόν Transformers, βάζοντας για πρωταγωνιστές έναν τεράστιο γορίλα, έναν ιπτάμενο λύκο, και έναν ατελείωτο κροκόδειλο. 
    Αν απορείτε από πού προήλθαν αυτά, οι εξηγήσεις είναι ταχύτατες μέσα από δυσνόητους επιστημονικούς όρους και πειράματα τα οποία αποτελούν απλά την αφορμή για μια ταινία ολικής καταστροφής, για την οποία ότι και να πούμε είναι λίγο μπροστά στα μεταλλαγμένα τέρατα που βλέπουμε. 

    Δεν περιμέναμε βέβαια και πολλά περισσότερα, με τον Dwayne Johnson (Baywatch), γνωστό και ως The Rock, να συνεχίζει να πουλάει την τεράστια κορμοστασιά του και να παίζει σε εξωφρενικές περιπέτειες, όπως ήταν και το San Andreas στο οποίο είχε ξανασυνεργαστεί με τον τωρινό σκηνοθέτη.


    Όσον αφορά τα αυστηρά κινηματογραφικά, η αλήθεια είναι πώς όλα τα στοιχεία είναι απογοητευτικά, με το κακογραμμένο σενάριο που χαρακτηρίζεται από άστοχο παιδικό χιούμορ και πρόχειρη πλοκή να ξεχωρίζει, με τις ερμηνείες να ακολουθούν από πολύ κοντά. 

    Ο The Rock είναι ο γνωστός The Rock, ο Jeffrey Dean Morgan (Red Dawn) δημιουργεί μια καουμπόικη καρικατούρα, η Naomie Harris (Collateral Beauty) βρίσκεται να τρέχει ανάμεσα στα χαλάσματα, και η Malin Akerman (Misconduct) η οποία δείχνει ανεπηρέαστη από τον χαμό μας παρουσιάζει την πλούσια γκαρνταρόμπα της.

    Από την άλλη όμως τα αυστηρά κινηματογραφικά δεν είναι και ο λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος αυτή την ταινία. 
    Έτσι αν την προσεγγίσετε με την κατάλληλη ανάλαφρη διάθεση και καλή παρέα για χαβαλέ, είναι πιθανό ακόμα και να σας αποζημιώσει, καθώς θα βγείτε από την αίθουσα με ένα (ένοχο) χαμόγελο.

    Προβλήθηκε στους κινηματογράφους στις 12 Απριλίου.

    Γιώργος Νυκταράκης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κριτική: Rampage: Το απόλυτο χάος - Rampage Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top