F Capone trailer: Ο Tom Hardy είναι ένας Al Capone που τα έχει τελείως χαμένα... ή μήπως όχι; - FilmBoy Capone trailer: Ο Tom Hardy είναι ένας Al Capone που τα έχει τελείως χαμένα... ή μήπως όχι; - FilmBoy
  • Latest News

    Capone trailer: Ο Tom Hardy είναι ένας Al Capone που τα έχει τελείως χαμένα... ή μήπως όχι;



    Ήταν ένας νέος δημιουργός που σε ηλικία μόλις 28 ετών έκανε το ντεμπούτο του με μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη indie super-hero ταινία, το Chronicle
    Οι προτάσεις ήρθαν βροχή με τον Josh Trank να αναλαμβάνει projects δεξιά κι αριστερά, από ταινίες Star Wars μέχρι video game adaptations. 
    Εκείνο που προχώρησε πρώτο ήταν το reboot των Fantastic Four με το καταστροφικό αποτέλεσμα αλλά και τις φωνές για τη πολύ κακή του συνεργασία με τους παραγωγούς, να τον βάζουν στη μαύρη λίστα. 
    Μόλις στα 30 του βρέθηκε και πάλι στη μηδέν, και έξι χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα για το restart.



    Το Capone είναι μια μικρής έκτασης βιογραφική ταινία, η οποία καταπιάνεται με τη ζωή του Al Capone από την αποφυλάκισή του το 1939 και μετά. 
    Με τη διάγνωση των γιατρών να γράφει νευροσύφιλη, ο κάποτε θρυλικός γκάνγκστερ δεν ήταν πια παρά ένα ανθρωπάκι που δεν ήξερε ποιος ήταν και περνούσε τις ημέρες του σε ένα νοσοκομείο της Βαλτιμόρης με τη πρότερη ζωή του να είναι πια μόνο σκόρπιες θαμπές αναμνήσεις. 
    Αρκετοί όμως ήταν εκείνοι που πίστευαν πως όλο αυτό ήταν θέατρο. 
    Μήπως είχαν δίκιο;

    Χωρίς το βάρος (αλλά ούτε και την οικονομική ασφάλεια) μιας μεγάλης εταιρίας από πίσω του, ο Josh Trank ανέλαβε το Capone σχεδόν εξ ολοκλήρου έχοντας ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη, μέχρι και μοντέρ! 
    Η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν πως κατάφερε να πείσει τον Tom Hardy να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που φυσικά προσέφερε στη ταινία άλλη αίγλη. 
    Φαίνεται όμως πως αυτή δεν ήταν αρκετή με την Vertical Entertainment να μη ρισκάρει κινηματογραφική διανομή και να τη στέλνει απευθείας σε vod στις 12 Μαΐου.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Linda Cardellini (The Curse of la Llorona), Matt Dillon (The House That Jack Built), Kyle MacLachlan (The House with a Clock in Its Walls), Noel Fisher (Battle Los Angeles) και Jack Lowden (Dunkirk).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Capone trailer: Ο Tom Hardy είναι ένας Al Capone που τα έχει τελείως χαμένα... ή μήπως όχι; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top