F Most Dangerous Game trailer: Τρέξε για τη ζωή σου... και 24 εκ δολάρια, λέει ο Christoph Waltz στον Liam Hemsworth - FilmBoy Most Dangerous Game trailer: Τρέξε για τη ζωή σου... και 24 εκ δολάρια, λέει ο Christoph Waltz στον Liam Hemsworth - FilmBoy
  • Latest News

    Most Dangerous Game trailer: Τρέξε για τη ζωή σου... και 24 εκ δολάρια, λέει ο Christoph Waltz στον Liam Hemsworth



    Το πολυσυζητημένο The Hunt -που υπό φυσιολογικές θα βλέπαμε στις αίθουσες αυτές τις ημέρες- είναι το πιο πρόσφατο δείγμα "διασκευής" της cult classic short story The Most Dangerous Game του Richard Connell, που στα σχεδόν 100 χρόνια από την έκδοσή του έχει εμπνεύσει αμέτρητες παραγωγές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. 
    Σε λίγες ημέρες, στη νέα πλατφόρμα του Quibi θα κάνει την εμφάνισή της μια νέα εκδοχή του. 
    Πάμε να της ρίξουμε μια ματιά...

    Ο Dodge Maynard είναι ένας νεαρός άνδρας που έχει την ατυχία να διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια την ομορφότερη στιγμή της ζωής του, ενώ περιμένει το πρώτο του παιδί. 
    Απελπισμένος θέλει να εξασφαλίσει την οικογένειά του και δέχεται να συμμετάσχει σε ένα σαδιστικό παιχνίδι κυνηγιού, με τον ίδιο να έχει το ρόλο του θηράματος! 
    Το παιχνίδι διαρκεί 24 ώρες και για κάθε ώρα που καταφέρνει να μείνει ζωντανός θα παίρνει από 1 εκατομμύριο δολάρια. 
    Θα τα καταφέρει;

    Το σενάριο έχει γράψει ο Nick Santora (Punisher: War Zone) ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Phil Abraham (Daredevil). 
    Πρωταγωνιστούν οι Liam Hemsworth (Independence Day: Resurgence), Christoph Waltz (Alita: Battle Angel) και Sarah Gadon (The 9th Life of Louis Drax).

    Υπάρχει ένα μικρό μπέρδεμα στο αν το Most Dangerous Game θεωρείται σειρά ή ταινία, μιας και η μορφή αυτών των δύο στην υπηρεσία είναι πρακτικά η ίδια, δηλαδή σπασμένα σε 10λεπτα επεισόδια ή κεφάλαια αντίστοιχα, όμως αυτά είναι τυπικά.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Most Dangerous Game trailer: Τρέξε για τη ζωή σου... και 24 εκ δολάρια, λέει ο Christoph Waltz στον Liam Hemsworth Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top