F The 9th Life of Louis Drax trailer: Το νέο μεταφυσικό θρίλερ του Alexandre Aja - FilmBoy The 9th Life of Louis Drax trailer: Το νέο μεταφυσικό θρίλερ του Alexandre Aja - FilmBoy
  • Latest News

    The 9th Life of Louis Drax trailer: Το νέο μεταφυσικό θρίλερ του Alexandre Aja


    Προσωπικά περίμενα με σχετική ανυπομονησία την καινούργια ταινία του Alexandre Aja.
    Ήθελα να δω αν μετά το πέρασμά του από τα mainstream horror υψηλής οικονομικής απόδοσης αλλά χαμηλής νοητικής θεματικής (Horns, Piranha 3D), θα είχε επιτέλους την διάθεση να κάνει ένα καλό σοβαρό θρίλερ.

    Με χαρά διαπιστώνω ότι το The 9th Life of Louis Drax, βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα της Liz Jensen με τον ίδιο τίτλο, είναι ένα τέτοιο.
    Ή έτσι φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε.

    Αφού κατάφερε να επιβιώσει από οκτώ σχεδόν θανάσιμα ατυχήματα στην άτυχη ζωή του, ο Louis Drax (Aiden Longworth) πέφτει από έναν απότομο γκρεμό στο ένατο έτος της ηλικίας του. 

    Κι ενώ η αστυνομία ερευνά τα αίτια της παραλίγο μοιραίας πτώσης του Louis και παράλληλα τον βίο του βίαιου πατέρα του, Peter (Aaron Paul), ο καταξιωμένος νευρολόγος Δρ. Allan Pascal (Jamie Dornan) χρησιμοποιεί ανορθόδοξες τεχνικές για να προσπαθήσει να αξιοποιήσει το υποσυνείδητο του αγοριού και να αποκαλύψει την αλήθεια για τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάστασή του. 

    Αλλά καθώς ο ίδιος βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο μυστήριο του Louis και την φαινομενική ικανότητα του να εξαπατά τον θάνατο, ο γιατρός συμπαθεί όλο και περισσότερο την μητέρα του Louis, Natalie (Sarah Gadon). 

    Η επίσημη σύνοψη ίσως δεν λέει και πολλά, αλλά το trailer δείχνει ένα συναρπαστικό μεταφυσικό θρίλερ που άλλωστε, έχει την υπογραφή του Aja.
    Και αυτό εμένα μου αρκεί.

    Το The 9th Life of Louis Drax βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 2 Σεπτέμβρη.
    Εντυπώσεις;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The 9th Life of Louis Drax trailer: Το νέο μεταφυσικό θρίλερ του Alexandre Aja Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top