F Patria trailer: Ο ακύρηχτος εμφύλιος της Χώρας των Βάσκων στο επίκεντρο της νέας σειράς του HBO - FilmBoy Patria trailer: Ο ακύρηχτος εμφύλιος της Χώρας των Βάσκων στο επίκεντρο της νέας σειράς του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Patria trailer: Ο ακύρηχτος εμφύλιος της Χώρας των Βάσκων στο επίκεντρο της νέας σειράς του HBO



    Ξεκίνησε τη δράση της ως αντιστασιακή οργάνωση κατά της δικτατορίας του Φράνκο στα τέλη της δεκαετίας του '50 και αποτέλεσε τη σπίθα που άναψε το φιτίλι της ιδέας για ανεξαρτητοποίηση της Βασκονίας. 
    Επαναστάτες, εθνικιστές ή τρομοκράτες, τα μέλη του ETA έγραψαν τη δική τους ιστορία στην Ισπανία και η νέα συμπαραγωγή της Alea Media με το HBO θα προσπαθήσει να διηγηθεί όχι την ιστορία της οργάνωσης αλλά των συνεπειών της δράσης της.

    Η ιστορία της σειράς εκτείνεται σε διάρκεια τριών δεκαετιών και ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια δύο οικογενειών που χωρίστηκαν λόγω των ιδεολογιών τους. 
    Η ζωή της Bittori καταστρέφεται όταν ο σύζυγός της, Txato δολοφονείται μπροστά στα μάτια της από μέλη της ETA. 
    Η σχέση της με τη στενή της φίλη, Miren, ο γιος της οποίας είναι μεταξύ των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης οδηγείται σε ξαφνικό τέλος. 
    Οι δυο οικογένειες πρέπει να αντιμετωπίσουν το θρήνο και τις ηθικές αντιφάσεις, ενώ προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους. 
    Θα τα καταφέρουν;

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Aitor Gabilondo (Vivir sin Permiso), με την ιστορία να είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Fernando Aramburu
    Πρωταγωνιστούν οι Elena Irureta (Gernika), José Ramón Soroiz (Loreak), Iñigo Aranbarri και Susana Abaitua (Compulsión).

    Το Patria έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Patria trailer: Ο ακύρηχτος εμφύλιος της Χώρας των Βάσκων στο επίκεντρο της νέας σειράς του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top