F Dispatches from Elsewhere trailer: Ο Jason Segel βρίσκει έναν κόσμο γεμάτο γρίφους στη νέα σειρά μυστηρίου του AMC - FilmBoy Dispatches from Elsewhere trailer: Ο Jason Segel βρίσκει έναν κόσμο γεμάτο γρίφους στη νέα σειρά μυστηρίου του AMC - FilmBoy
  • Latest News

    Dispatches from Elsewhere trailer: Ο Jason Segel βρίσκει έναν κόσμο γεμάτο γρίφους στη νέα σειρά μυστηρίου του AMC



    Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε ως Marshall από το How I Met Your Mother (ή ως Nick από το Freaks and Geeks οι παλιότεροι), και από κάποιες συμμετοχές του σε κωμικές ταινίες σαν το Forgetting Sarah Marshall και το Sex Tape, όμως λίγοι έχουν προσέξει πως ο Jason Segel έχει γράψει και το σενάριο σε αρκετές από τις ταινίες και τώρα είναι έτοιμος να παρουσιάσει τη δική του τηλεοπτική σειρά, Dispatches from Elsewhere.

    Αντίθετα με τη κωμική προϋπηρεσία του, το Dispatches from Elsewhere είναι μια σειρά μυστηρίου επικεντρωμένη σε τέσσερις απλούς ανθρώπους που νοιώθουν πως κάτι λείπει από τη ζωή τους, χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι. 
    Αυτή η περίεργη τετράδα έρχεται κοντά κατά τύχη (;) όταν ανακαλύπτουν ένα παζλ που κρύβεται κυριολεκτικά πίσω από το πέπλο της καθημερινής τους ζωής. 
    Αρχίζουν να δέχονται της προκλήσεις του μυστηριώδους Octavio και δεν αργούν να ανακαλύψουν πως μπλέχτηκαν σε μια υπόθεση που θα τους οδηγήσει πολύ βαθύτερα απ' ότι μπορούσαν να φανταστούν, ανοίγοντας τα μάτια τους σε έναν κόσμο μαγείας!



    Αντίθετα με άλλες περιπτώσεις που το όνομα ενός γνωστού καλλιτέχνη βρίσκεται στη βιτρίνα μιας σειράς, απλά και μόνο ως... βιτρίνα, εδώ ο Segel είναι το απόλυτο αφεντικό ως δημιουργός, σεναριογράφος, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του πιλότου!

    Δίπλα του θα δούμε τους Richard E. Grant (The Rise of Skywalker), André Benjamin (All Is By My Side), Sally Field (Maniac), Eve Lindley (Otherhood) και Cecilia Balagot.

    Το Dispatches from Elsewhere θα κάνει πρεμιέρα στο AMC τη 1η Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dispatches from Elsewhere trailer: Ο Jason Segel βρίσκει έναν κόσμο γεμάτο γρίφους στη νέα σειρά μυστηρίου του AMC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top