F Ο Riggs και ο Murtaugh επιστρέφουν! Έρχεται το Lethal Weapon 5! - FilmBoy Ο Riggs και ο Murtaugh επιστρέφουν! Έρχεται το Lethal Weapon 5! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Riggs και ο Murtaugh επιστρέφουν! Έρχεται το Lethal Weapon 5!


    Ένα από τα πιο δυνατά νέα ονόματα στο χώρο της κινηματογραφικής παραγωγής και ένας από τους στενούς συνεργάτες της Warner Bros, ο Ταιβανέζος Dan Lin βρέθηκε προσφάτως σε ένα roundtable για λογαριασμό του THR και πέταξε τη βόμβα.

    Όπως αποκάλυψε, βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης του κατάλληλου σεναρίου για το Lethal Weapon 5

    Όπως ανέφερε, αυτό θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της διάσημης σειράς ταινιών και έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέφουν και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές Mel Gibson και Danny Glover αλλά και ο σκηνοθέτης Richard Donner.



    Όσο δεν έχει βρεθεί ακόμα το σενάριο, προφανώς τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως σίγουρα μας εκπλήσσει το γεγονός πως ήδη συμφώνησαν να επιστρέψουν οι βασικοί συντελεστές. 
    Και αν δεχτούμε ότι ο Mel Gibson στα 64 του μπορεί να ανταποκριθεί των απαιτήσεων μιας ταινίας δράσης, δεν είμαστε σίγουροι ούτε για τον 74χρονο Danny Glover, ούτε για τον Richard Donner που εκτός του ότι είναι πια 90 (!!), είναι ανενεργός από το 2006 όταν μας έδωσε το 16 Blocks.

    Αν γίνει κάνα θαύμα και ο Shane Black γράψει το σενάριο, το project σίγουρα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον αλλά αυτή τη στιγμή, θα μας επιτρέψετε να κρατάμε μικρό καλάθι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Riggs και ο Murtaugh επιστρέφουν! Έρχεται το Lethal Weapon 5! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top