F Otherhood trailer: Patricia Arquette, Felicity Huffman & Angela Bassett στη νέα μαμαδίστικη κωμωδία του Netflix - FilmBoy Otherhood trailer: Patricia Arquette, Felicity Huffman & Angela Bassett στη νέα μαμαδίστικη κωμωδία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Otherhood trailer: Patricia Arquette, Felicity Huffman & Angela Bassett στη νέα μαμαδίστικη κωμωδία του Netflix


    Και οι μαμάδες έχουν ψυχή... και έχουν και Netflix

    Τη νέα της ταινία παρουσίασε η δημοφιλής πλατφόρμα, με το Otherhood να είναι μια κωμωδία που καταπιάνεται αλλά και απευθύνεται κυρίως στις αγαπημένες μας μαμάδες και το λεγόμενο σύνδρομο της άδειας φωλιάς.

    Η Gillian, η Helen και η Carol είναι τρεις φίλες και μαμάδες τριών ανδρών, οι οποίοι έχουν φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι, έχουν κάνει τη ζωή τους και χρόνο με το χρόνο μοιάζουν να τις ξεχνούν όλο και περισσότερο. 

    Είναι η γιορτή της μητέρας και εκείνοι δεν τις έστειλαν ούτε ένα συμβολικό δώρο! 
    Έτσι, οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν να τους υπενθυμίσουν τη παρουσία τους, και εισβάλουν στις ζωές τους με τα αναμενόμενα αποτελέσματα!

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα είναι η Cindy Chupack, γνωστή τηλεοπτική σεναριογράφος και παραγωγός σειρών σαν το Sex and the City, που εδώ κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

    Πρωταγωνιστούν οι Patricia Arquette (Boyhood), Felicity Huffman (Cake) και Angela Bassett (Black Panther).

    Το Otherhood θα ανέβει στο Netflix στις 2 Αυγούστου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Otherhood trailer: Patricia Arquette, Felicity Huffman & Angela Bassett στη νέα μαμαδίστικη κωμωδία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top