F October Faction trailer: Οικογένεια κυνηγών τεράτων τα βρίσκει σκούρα στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy October Faction trailer: Οικογένεια κυνηγών τεράτων τα βρίσκει σκούρα στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    October Faction trailer: Οικογένεια κυνηγών τεράτων τα βρίσκει σκούρα στη νέα σειρά του Netflix


    Ο Fred και η Deloris Allen είναι δυο ξακουστοί κυνηγοί τεράτων που γυρίζουν το κόσμο σώζοντας το κόσμο από κάθε είδους πλάσμα που απειλεί την ανθρωπότητα. 
    Μετά το θάνατο του παππού Allen όμως, το ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα έφηβα βλαστάρια τους αναγκάζεται να μετακομίσει στην επαρχιακή Νέα Υόρκη. 
    Για κανέναν δεν είναι εύκολη η προσαρμογή στο νέο περιβάλλον, όμως η ηρεμία τους δεν θα κρατήσει πολύ μιας και δεν θα αργήσουν να ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά της μικρής τους πόλης.

    Βασισμένος στο ομότιτλο comic των Steve Niles (30 Days of Night) και Damien Worm, ο δημιουργός των Krypton και Sanctuary, Damian Kindler παρουσιάζει στο Netflix τη τηλεοπτική διασκευή του October Faction.

    Πρωταγωνιστούν οι Aurora Burghart, Gabriel Darku (Impulse), Tamara Taylor (Altered Carbon) και J.C. MacKenzie (Hemlock Grove).

    Τα πρώτα 10 επεισόδια του October Faction θα ανέβουν στη πλατφόρμα στις 23 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: October Faction trailer: Οικογένεια κυνηγών τεράτων τα βρίσκει σκούρα στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top