F Impulse trailer: Έρχεται στο YouTubeRed το τηλεοπτικό reboot του Jumper! - FilmBoy Impulse trailer: Έρχεται στο YouTubeRed το τηλεοπτικό reboot του Jumper! - FilmBoy
  • Latest News

    Impulse trailer: Έρχεται στο YouTubeRed το τηλεοπτικό reboot του Jumper!


    Αμέσως μετά τις επιτυχίες των The Bourne Identity και Mr. and Mrs. Smith, ο Doug Liman παρουσίασε μια ταινία που έδειχνε πολλά υποσχόμενη αλλά παραλίγο να του καταστρέψει τη καριέρα. 
    Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής του Jumper ήταν προβληματική και το αποτέλεσμα οριακά απαράδεκτο. 

    Φυσικά τα όποια σχέδια για sequel βρέθηκαν για προσάναμμα στο τζάκι, όμως το πρωτεύον υλικό, το ομότιτλο βιβλίο του Steven Gould δεν έπρεπε να καεί τόσο εύκολα, έτσι δέκα χρόνια αργότερα έρχεται το τηλεοπτικό Impulse.

    Ουσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε με ένα remake μιας και η σειρά αποτελεί διασκευή του ομότιτλου τρίτου βιβλίου (το Jumper ήταν το πρώτο), ενώ δεν αναμένεται να υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά στη ταινία, άρα ούτε sequel το λες.
    Το μοναδικό κοινό στοιχείο είναι η επιστροφή του Doug Liman, σε ρόλο παραγωγού και σκηνοθέτη του πιλότου, που θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ταινίας.

    Η ιστορία ακολουθεί την 16χρονη Henrietta που μόλις ανακάλυψε την ικανότητα να τηλεμεταφέρεται, και συγκεκριμένα τη στιγμή που δέχεται σεξουαλική επίθεση από έναν συμμαθητή της, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. 
    Η σειρά ακολουθεί τη νεαρή κοπέλα στη προσπάθεια να αποδεχτεί την ικανότητά της αλλά και τις συνέπειες αυτής.

    Showrunner της σειράς θα είναι η Lauren LeFranc (Agents of S.H.I.E.L.D.) με πρωταγωνιστές τους Maddie Hasson, Sarah Desjardins, Missi Pyle, Enuka Okuma, και Craig Arnold.

    Tα 10 επεισόδια του Impulse για είναι διαθέσιμα στο YouTube Red στις 6 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Impulse trailer: Έρχεται στο YouTubeRed το τηλεοπτικό reboot του Jumper! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top