F 7o Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Η επίσημη αφίσα - FilmBoy 7o Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Η επίσημη αφίσα - FilmBoy
  • Latest News

    7o Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Η επίσημη αφίσα


    7 οι ημέρες της εβδομάδας, 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα, 7 τα τσάκρα του ανθρωπίνου σώματος, 7 τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, 7 και οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ... 
    Προλήψεις ή όχι, ο αριθμός 7 είχε από την αρχαιότητα μια ιδιαίτερη, σχεδόν μυστηριακή σημασία.

    Φέτος το Horrorant Film Festival "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ" φτάνει αισίως στην 7η του χρονιά και δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε τη συγκυρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. 
    Πιο συγκεντρωμένοι, πιο οργανωμένοι και πιο παθιασμένοι, έχουμε ξεκινήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες τη προεργασία για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας... ολόκληρης της Ελλάδας!




    Οι 7ες ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ θα λάβουν χώρα το προσεχή Μάιο, όπως πάντα στις καλύτερες αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και τουλάχιστον ακόμα 5 πόλεων σε όλη την επικράτεια.
    Οι πρώτες ταινίες έχουν ήδη κλείσει και το screening συνεχίζεται μανιωδώς ώστε να επιλεχθούν οι καλύτερες νέες παραγωγές απ' όλο το κόσμο.

    Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για ανακοινώσεις, όμως ο αγαπητός συνεργάτης και πιστός φίλος Νίκος Κουλαυτάκης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σχεδίασε την επίσημη μας αφίσα και δεν υπήρχε λόγος να μη σας την αποκαλύψουμε!
    Μείνετε συντονισμένοι...



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 7o Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Η επίσημη αφίσα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top