F Krypton trailer: Ο παππούς του Superman μάχεται για τη τιμή της οικογένειάς του στη νέα σειρά του SyFy - FilmBoy Krypton trailer: Ο παππούς του Superman μάχεται για τη τιμή της οικογένειάς του στη νέα σειρά του SyFy - FilmBoy
  • Latest News

    Krypton trailer: Ο παππούς του Superman μάχεται για τη τιμή της οικογένειάς του στη νέα σειρά του SyFy


    Αντίθετα με τη Marvel που αργά αλλά σταθερά έχει απλώσει τα δίχτυα της σε διαφορετικά τηλεοπτικά target groups, η DC, με ελάχιστες εξαιρέσεις συνεχίζει να ρίχνει το βάρος της σε πιο νεανικά κοινά, έχοντας έτοιμη για πρεμιέρα τη νέα σειρά Krypton.

    Όπως γίνεται κατανοητό και από τον τίτλο, η σειρά λειτουργεί ως prequel της ιστορίας του Superman, και λαμβάνει χώρα στον ομότιτλο πλανήτη, 200 χρόνια πριν την ολική καταστροφή του.
    Κεντρικός ήρωας είναι ο Seg-El, παππούς του Kal-El και πατέρας του Jor-El, ένας νεαρός άνδρας που προσπαθεί να ξεπλύνει τη τιμή της ντροπιασμένης οικογένειάς του.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι David S. Goyer (Constantine) και Damian Kindler (Sanctuary) με τον Colm McCarthy (The Girl with All the Gifts) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

    Πρωταγωνιστούν οι Cameron Cuffe (Florence Foster Jenkins), Georgina Campbell (King Arthur: Legend of the Sword), Ian McElhinney (Rogue One), Elliot Cowan (Da Vinci's Demons), Ann Ogbomo (Wonder Woman) και Rasmus Hardiker.

    Το Krypton θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου στο κανάλι SyFy.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Krypton trailer: Ο παππούς του Superman μάχεται για τη τιμή της οικογένειάς του στη νέα σειρά του SyFy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top