F Mrs. America trailer: Η Cate Blanchett τα βάζει με τις φεμινίστριες στη νέα βιογραφική σειρά του Hulu - FilmBoy Mrs. America trailer: Η Cate Blanchett τα βάζει με τις φεμινίστριες στη νέα βιογραφική σειρά του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    Mrs. America trailer: Η Cate Blanchett τα βάζει με τις φεμινίστριες στη νέα βιογραφική σειρά του Hulu



    Για πρώτη φορά στη καριέρα της από τότε που άφησε την Αυστραλία για το Hollywood, η Cate Blanchett (Where'd You Go, Bernadette) κάνει ένα μικρό διάλειμμα απ' τη μεγάλη οθόνη για να προσθέσει το όνομά της στη λίστα των Οσκαρικών ηθοποιών που τόλμησαν να "κατέβουν" τα τηλεοπτικά σκαλιά, πρωταγωνιστώντας στη σειρά Mrs. America.

    Ο σεναριογράφος Dahvi Waller (Halt and Catch Fire) αναλαμβάνει να διηγηθεί την ιστορία της Phyllis Schlafly, μία ακραία συντηρητικής συνταγματικής δικηγόρου που αφιέρωσε τη ζωή της για τα δικαιώματα των γυναικών... και συγκεκριμένα εναντίων αυτών ως ηγέτιδα του κινήματος κατά της τροποποίησης του συντάγματος για τα ίσα δικαιώματα! 
    Απέναντί της βρήκε όμως μερικές από τις σημαντικότερες φεμινίστριες της εποχής με τη δεκαετία του '70 να μετατρέπεται σε ένα πεδίο μάχης που θα άλλαζε την ιστορία.



    Η Blanchett θα έχει το ρόλο της Schlafly, ενώ απέναντί της θα δούμε τις Uzo Aduba (Orange Is the New Black), Rose Byrne (Like a Boss), Kayli Carter (Godless), Ari Graynor (The Front Runner), Melanie Lynskey (Castle Rock), Margo Martindale (The Americans), Elizabeth Banks (Charlie's Angels), Sarah Paulson (American Horror Story) και Tracey Ullman (Into the Woods).

    Το Mrs. America θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου στο Hulu
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mrs. America trailer: Η Cate Blanchett τα βάζει με τις φεμινίστριες στη νέα βιογραφική σειρά του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top