F Godless trailer: Ο Jeff Daniels στη νέα σειρά γουέστερν του Netflix! - FilmBoy Godless trailer: Ο Jeff Daniels στη νέα σειρά γουέστερν του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Godless trailer: Ο Jeff Daniels στη νέα σειρά γουέστερν του Netflix!


    Καλωσορίσατε στην No Man’s Land του Steven Soderbergh.
    Κυριολεκτικά ...'Η Χώρα Χωρίς Άνδρες'.
    To Netflix μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της limited σειράς γουέστερν Godless, η οποία θα ανοίξει στις 22 Νοεμβρίου.

    Ο Jeff Daniels πρωταγωνιστεί ως Frank Griffin, ένας παράνομος πιστολάς που εξαπολύει τον τρόμο στην Άγρια Δύση, ο οποίος βρίσκεται στο κυνήγι του πρώην συνεργάτη του Roy Goode (Jack O'Connell). 
    Ενώ ο Roy κρύβεται σε ένα ράντσο, το κυνήγι του Frank τον οδηγεί στην πόλη La Belle του Νέου Μεξικού, η οποία κατοικείται εξ ολοκλήρου από τις γυναίκες. 

    Το Godless έγραψε και σκηνοθέτησε (και τα 7 επεισόδια) ο Scott Frank, σεναριογράφος του Logan και του Minority Report, με τον Soderbergh να βρίσκεται στη παραγωγή.

    Το ερώτημα είναι ένα.
    Θα γίνει το Godless μια εμπορική απάντηση στο Westworld του HBO, ή θα είναι τουλάχιστον η …ποιοτική απάντηση στο καλό και πολυβραβευμένο γουέστερν Hell on Wheels του AMC;

    Πάντως, και να μην πιάσει το Godless, το Netflix θα επιμείνει στα γουέστερν καθώς θα βγάλει σύντομα και το The Ballad of Buster Scruggs των αδερφών Coen.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Godless trailer: Ο Jeff Daniels στη νέα σειρά γουέστερν του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top