F Horse Girl trailer: Τα οράματα της Alison Brie μπλέκονται με τη πραγματικότητα, στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix - FilmBoy Horse Girl trailer: Τα οράματα της Alison Brie μπλέκονται με τη πραγματικότητα, στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Horse Girl trailer: Τα οράματα της Alison Brie μπλέκονται με τη πραγματικότητα, στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix


    Η πρώτη τους συνεργασία στο The Little Hours ξεκίνησε δυναμικά στα φεστιβάλ όμως δεν είχε την ίδια κατάληξη μιας και δεν άρεσε στο ευρύ κοινό. 

    Λίγα χρόνια μετά, οι Jeff Baena και Alison Brie ξανασυνεργάζονται σε κάτι τελείως διαφορετικό, το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, Horse Girl.

    Η Sarah, μια παράξενη γυναίκα που λατρεύει τις κατασκευές, τα άλογα και τις αστυνομικές σειρές με μεταφυσικά θέματα, συνειδητοποιεί ότι τα ζωηρά όνειρά της μπλέκονται ολοένα και περισσότερο με την πραγματική της ζωή.




    Συμπρωταγωνιστούν οι Debby Ryan (Life of the Party), John Paul Reynolds (Stranger Things), Molly Shannon (Promising Young Woman), John Ortiz (Ad Astra), Jay Duplass (Prospect), Robin Tunney (Monster Party), Paul Reiser (The Spy Who Dumped Me) και Matthew Gray Gubler (Zoe).

    Το Horse Girl θα ανέβει στο Netflix στις 27 Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horse Girl trailer: Τα οράματα της Alison Brie μπλέκονται με τη πραγματικότητα, στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top