F Prospect trailer: Ο Όμπερυν του Game of Thrones αναζητά τον πλούτο σε άλλους πλανήτες - FilmBoy Prospect trailer: Ο Όμπερυν του Game of Thrones αναζητά τον πλούτο σε άλλους πλανήτες - FilmBoy
  • Latest News

    Prospect trailer: Ο Όμπερυν του Game of Thrones αναζητά τον πλούτο σε άλλους πλανήτες


    Παρότι είχε συμμετοχές σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές από τα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας, οι μόλις 7 εμφανίσεις του στο Game of Thrones ήταν αρκετές για να εκτοξεύσουν τη καριέρα του.

    Στη νέα του ταινία, ο Pedro Pascal υποδύεται έναν κακοποιό που έχει εγκλωβιστεί σε έναν απομονωμένο πλανήτη αναζητώντας ένα πολύτιμο ορυκτό που μπορεί να τον κάνει πλούσιο. 
    Στον ίδιο πλανήτη προσγειώνεται ένας πατέρας με την έφηβη κόρη του για ακριβώς τον ίδιο λόγο, και τα μονοπάτια των τριών δεν αργούν να συναντηθούν και γρήγορα θα αντιληφθούν ότι μόνος τρόπος για να επιβιώσουν στο αφιλόξενο τοπίο είναι να συνεργαστούν.

    Το Prospect είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Christopher Caldwell και Zeek Earl και μάλιστα είναι remake της ομότιτλης δικής τους μικρού μήκους ταινίας.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Jay Duplass, Sophie Thatcher και Andre Royo (Beautiful Boy).

    Η ταινία θυμίζει κάτι μεταξύ Pitch Black και Annihilation, ένας συνδυασμός που δε τον λες καθόλου κακό, αλλά μένει να δούμε κατά πόσο το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό.
    Το Prospect έκανε πρεμιέρα στο SXSW όπου και κέρδισε το Adam Yauch Hörnblowér Award για τη πιο πρωτότυπη ταινία, και από το Νοέμβριο θα βγει στις αίθουσες.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Prospect trailer: Ο Όμπερυν του Game of Thrones αναζητά τον πλούτο σε άλλους πλανήτες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top