F Togo trailer: Ο Willem Dafoe και τα ηρωικά σκυλιά του σώζουν μια ολόκληρη πόλη της Αλάσκα στη νέα ταινία του Disney+ - FilmBoy Togo trailer: Ο Willem Dafoe και τα ηρωικά σκυλιά του σώζουν μια ολόκληρη πόλη της Αλάσκα στη νέα ταινία του Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Togo trailer: Ο Willem Dafoe και τα ηρωικά σκυλιά του σώζουν μια ολόκληρη πόλη της Αλάσκα στη νέα ταινία του Disney+


    Περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη λειτουργίας του Disney+ και η υπηρεσία δε σταματά να εμπλουτίζει το original περιεχόμενό της, με τη νέα ταινία Togo να ανεβαίνει σε λίγες εβδομάδες στη πλατφόρμα.

    Το σενάριο του Tom Flynn (Gifted) είναι βασισμένο στη πραγματική ιστορία του γνωστού ως The Serum Run. 
    Το 1925 επιδημία διφθερίτιδας απειλούσε μία ολόκληρη πόλη της Αλάσκα και μοναδικός τρόπος για να φτάσει η αντιτοξίνη μέχρι εκεί ήταν μια εξαντλητική διαδρομή περίπου 1100 χιλιομέτρων μέσα στο χιόνι με τα έλκηθρα τα οποία έσερναν σκυλιά.

    Κεντρικός ήρωας είναι ο Leonhard Seppala, ένας Νορβηγός εκτροφέας σκύλων για έλκηθρα, των γνωστών μας husky, ο οποίος έπαιξε κομβικό ρόλο στην επιτυχία του Serum Run και πια τιμάται ως ήρωας.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Willem Dafoe (Motherless Brooklyn), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ericson Core (Point Break).

    Το Togo θα ανέβει στο Disney+ στις 20 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Togo trailer: Ο Willem Dafoe και τα ηρωικά σκυλιά του σώζουν μια ολόκληρη πόλη της Αλάσκα στη νέα ταινία του Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top