F Messiah trailer: Η Michelle Monaghan στη νέα σειρά του Netflix αναρωτιέται αν έφτασε η Δευτέρα Παρουσία! - FilmBoy Messiah trailer: Η Michelle Monaghan στη νέα σειρά του Netflix αναρωτιέται αν έφτασε η Δευτέρα Παρουσία! - FilmBoy
  • Latest News

    Messiah trailer: Η Michelle Monaghan στη νέα σειρά του Netflix αναρωτιέται αν έφτασε η Δευτέρα Παρουσία!


    Τι θα συνέβαινε αν σήμερα έκανε την εμφάνισή του ένας άνδρας και υποστήριζε πως είναι ο Χριστός; 
    Πιθανότατα θα κατέληγε στο ψυχιατρείο με μια ενδιάμεση στάση σε κάποιο τηλεοπτικό μεσημεριανάδικο!

    Πέραν της πλάκας, αυτή ακριβώς είναι η ερώτηση που φαίνεται να απασχολεί η νέα σειρά του Netflix, Messiah που θα κάνει πρεμιέρα τη Πρωτοχρονιά.

    Σύμφωνα με το σενάριο του Michael Petroni (The Rite), ένας άνδρας αραβικής καταγωγής που ισχυρίζεται πως είναι ο Μεσσίας γίνεται στόχος της CIA, με μια πράκτορα να ξεκινάει μια παγκόσμιας κλίμακας έρευνα για να ξεσκεπάσει το μυστήριο πίσω από τον θαυματοποιό που απειλεί τη παγκόσμια σταθερότητα,.

    Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια πολλών χαρακτήρων όπως ενός αξιωματικού του Ισραηλινού στρατού, ενός Λατίνου ιερέα, ενός Παλαιστίνιου πρόσφυγα και φυσικά των ΜΜΕ.

    Το μεγάλο όνομα είναι η Michelle Monaghan (True Detective), με τον Mehdi Dehbi (Tyrant) να βρίσκεται δίπλα της πλαισιωμένος από ένα διεθνές cast.
    Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να πάρω τη σειρά στα σοβαρά, όμως η παρουσία του James McTeigue (Sense8) στη καρέκλα του σκηνοθέτη σίγουρα βοηθάει.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Messiah trailer: Η Michelle Monaghan στη νέα σειρά του Netflix αναρωτιέται αν έφτασε η Δευτέρα Παρουσία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top