F Ο Johnny Depp ετοιμάζει μιούζικαλ για το γάντι του Michael Jackson που τρέφεται με αίμα! - FilmBoy Ο Johnny Depp ετοιμάζει μιούζικαλ για το γάντι του Michael Jackson που τρέφεται με αίμα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Johnny Depp ετοιμάζει μιούζικαλ για το γάντι του Michael Jackson που τρέφεται με αίμα!


    Ο Johnny Depp είναι ένας ηθοποιός που, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, έχει μια εταιρία παραγωγής ώστε να έχει έναν πιο άμεσο έλεγχο των ταινιών του, όμως μέχρι στιγμής δεν την έχει αξιοποιήσει σε άλλα projects. 
    Αυτό φαίνεται όμως πως προσεχώς θα αλλάξει, με την Infinitum Nihil να αγοράζει τα δικαιώματα του For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, ενός μιούζικαλ του Julien Nitzberg, το οποίο θα αποτελεί μια άτυπη βιογραφία του Michael Jackson μέσα από τα "μάτια" του χαρακτηριστικού, κλασσικού λευκού γαντιού του!

    Θέλετε να το κάνουμε ακόμα πιο περίεργο;
    Το γάντι σε αυτή την ιστορία είναι εξωγήινος εισβολέας και τρέφεται από αίμα παρθένων αγοριών....oooooook!

    Όπως δήλωσε ο Nitzberg, το project ξεκίνησε ως ένα παραδοσιακό βιογραφικό μουσικό φιλμ, όμως μετά το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ που έβγαλε στη φόρα τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση αγοριών από τον Jackson, δεν έβρισκε τρόπο να χειριστεί το στόρι χωρίς να μπλέξει σε επικίνδυνα νερά, έτσι του ήρθε αυτή η τρελή ιδέα του εξωγήινου γαντιού.

    Η εταιρία είχε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Nitzberg σε μια ακόμα μουσική βιογραφική ταινία, η οποία τελικά δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
    Δεν θα εκπλαγώ αν και το For the Love of a Glove καταλήξει στον καταστροφέα εγγράφων.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Johnny Depp ετοιμάζει μιούζικαλ για το γάντι του Michael Jackson που τρέφεται με αίμα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top