F Annabelle Comes Home trailer: Η κούκλα του James Wan συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο! - FilmBoy Annabelle Comes Home trailer: Η κούκλα του James Wan συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο! - FilmBoy
  • Latest News

    Annabelle Comes Home trailer: Η κούκλα του James Wan συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο!


    Πέντε ταινίες. 
    Συνολικό κόστος λίγο μεγαλύτερο από 100 εκατομμύρια δολάρια. 
    Συνολικά κέρδη πάνω από 1,5 δις! 
    Με τέτοια νούμερα, νομίζω πως δε χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για τους λόγους που ο James Wan και η New Line Cinema συνεχίζουν να αναπτύσσουν το λεγόμενο The Conjuring Universe, και λίγο πριν δούμε το The Curse of La Llorona, έφτασε το trailer της επόμενης ταινίας του, του Annabelle Comes Home.

    Στη τρίτη ταινία της spin-off σειράς που επικεντρώνεται στη δαιμονισμένη κούκλα Annabelle, οι Ed και Lorraine Warren, την έχουν κλειδώσει με πολλά ακόμη αντικείμενα που θεωρούνται πως έχουν καταληφθεί από υπερφυσικές δυνάμεις, σε ένα ειδικό υπόγειο δωμάτιο, ώστε να είναι ασφαλή. 

    Όμως η περίεργη babysitter της 10χρονης κόρης τους ανοίγει τη πόρτα και η Annabelle όχι μόνο είναι και πάλι ελεύθερη αλλά καλεί και τους φίλους της!

    Τα ηνία του Annabelle Comes Home κρατάει ο Gary Dauberman, που έχει γράψει το σενάριο βασισμένος σε ιστορία του Wan, ενώ εδώ κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. 

    Πρωταγωνιστούν οι Mckenna Grace (Captain Marvel), Katie Sarife και Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), ενώ στη σειρά επιστρέφουν και οι Patrick Wilson & Vera Farmiga.

    Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Annabelle Comes Home trailer: Η κούκλα του James Wan συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top