F Ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο η νέα ταινία του Martin Scorsese με De Niro και DiCaprio! - FilmBoy Ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο η νέα ταινία του Martin Scorsese με De Niro και DiCaprio! - FilmBoy
  • Latest News

    Ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο η νέα ταινία του Martin Scorsese με De Niro και DiCaprio!


    Με πολλούς ακόμα να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τον Ιρλανδό, ο Martin Scorsese δεν έχει καιρό για χάσιμο, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Collider, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ξαναβάλει μπρος τις κάμερες.

    Οι πληροφορίες ήρθαν από τον Rodrigo Prieto, σταθερό διευθυντή φωτογραφίας του μεγάλου σκηνοθέτη στις τελευταίες του ταινίες, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως το προηγούμενο μήνα ξεκίνησε τα προκαταρκτικά camera tests και σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ταινία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα το Μάρτιο.

    Ποια ταινία;
    Μα το Killers of the Flower Moon, για το οποίο είχαμε πρωτακούσει πριν περίπου ενάμιση χρόνο, ένα αστυνομικό δράμα μυστηρίου και μας διηγείται τη σκοτεινή ιστορία που ακολούθησε της ανακάλυψης πετρελαίου στη περιοχή Osage της Oklahoma τη δεκαετία του ‘20, μια περιοχή όπου κατοικούσαν κυρίως μέλη της ινδιάνικης φυλής Ni-u-kon-ska.
    Επίσημα 20 Ινδιάνοι δολοφονήθηκαν, με τον πραγματικό αριθμό να είναι πιθανώς μέχρι και τριψήφιος, σε μια υπόθεση που αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεγάλες έρευνες του νεοϊδρυθέντος τότε FBI.

    Παρά το ενδιαφέρον στόρι, το οποίο παρεμπιπτόντως επιμελήθηκε ο Eric Roth (A Star Is Born) βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του David Grann, το στοιχείο που κάνει το Killers of the Flower Moon να ξεχωρίζει είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο, με τον Scorsese να ενώνει στη χρυσή οθόνη τα δύο μεγάλα πουλέν της καριέρας του, το παρελθόν και το μέλλον, τον Robert De Niro και τον Leonardo DiCaprio!

    Τη χρηματοδότηση της ταινίας έχει αναλάβει η Paramount Pictures και, αν όλα πάνε βάση σχεδίου, με το νέο έτος θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο η νέα ταινία του Martin Scorsese με De Niro και DiCaprio! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top