F Η Universal έδωσε στην Elizabeth Banks τα ηνία του The Invisible Woman! - FilmBoy Η Universal έδωσε στην Elizabeth Banks τα ηνία του The Invisible Woman! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Universal έδωσε στην Elizabeth Banks τα ηνία του The Invisible Woman!


    Για να είμαι ειλικρινής, με το που είδα τον τίτλο στις ξένες ιστοσελίδες, το πρώτο που έκανα ήταν να αναζητήσω την αρχική πηγή, πιστεύοντας πως θα καταλήξω σε κάποιο fake news website. 
    Κι όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή!

    Νομίζω κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τη καχυποψία μου στην είδηση πως η Elizabeth Banks, σκηνοθέτιδα του παταγωδώς αποτυχημένου νέου Charlie's Angels, που τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και κάνει τη κατάσταση μάλλον χειρότερη με ατυχείς δηλώσεις όπως εκείνη που κατηγορεί τους θεατές που δεν πήγαν να δουν τη ταινία λέγοντάς πως "αυτοί ενισχύουν το στερεότυπο πως οι άνδρες δε θέλουν να βλέπουν γυναίκες σε ταινίες δράσης", βρήκε τόσο γρήγορα το επόμενό της project.

    Σύμφωνα λοιπόν με το Deadline, η γνωστή καλλιτέχνις είναι έτοιμη να μπει στο άτυπο monster universe της Universal αναλαμβάνοντας τόσο το πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και τα ηνία του The Invisible Woman

    Το project είναι βασισμένο σε δική της ιδέα, με την Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) να έχει γράψει το σενάριο.

    Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν η ταινία θα είναι πρωτότυπη ή remake του The Invisible Woman (1940) του Albert Edward Sutherland, το οποίο παρότι τυπικά ήταν sequel του The Invisible Man του 1933, σήμερα θα το χαρακτηρίζαμε ως spin-off και μάλιστα έχοντας το ύφος όχι τρόμου αλλά screwball κωμωδίας.

    Αυτή θα είναι η δεύτερη "Αόρατη" ταινία που θα δούμε από τη Universal με το The Invisible Man του Leigh Whannell και την Elisabeth Moss να είναι έτοιμο για πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους.

    Άντε να δούμε τι θα δούμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Universal έδωσε στην Elizabeth Banks τα ηνία του The Invisible Woman! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top