F Three Christs trailer: Ο Richard Gere ψυχοθεραπεύει τρεις άνδρες που νομίζουν πως είναι ο Χριστός! Και οι τρεις! - FilmBoy Three Christs trailer: Ο Richard Gere ψυχοθεραπεύει τρεις άνδρες που νομίζουν πως είναι ο Χριστός! Και οι τρεις! - FilmBoy
  • Latest News

    Three Christs trailer: Ο Richard Gere ψυχοθεραπεύει τρεις άνδρες που νομίζουν πως είναι ο Χριστός! Και οι τρεις!


    Σήμερα φαίνεται πως είναι η μέρα που οι εταιρίες ξεφορτώνονται το στοκ τους, αφού λίγες ώρες μετά τη κυκλοφορία του trailer του The Last Full Measure, στη δημοσιότητα δόθηκε από την IFC Films αυτή τη φορά, το trailer μίας ακόμη "ξεχασμένης" ταινίας, του Three Christs.

    Γυρισμένη το καλοκαίρι του 2016, το Three Christs μας πάει στο Ypsilanti State Hospital του Michigan, εκεί όπου το 1964 πήρε μετάθεση ο ψυχολόγος Alan Stone και ανέλαβε τη θεραπεία τριών ανδρών διεγνωσμένους με παρανοϊκή σχιζοφρένεια που πίστευαν πως είναι ο Χριστός! 

    Αντίθετα με τις μέχρι τότε μεθόδους που έριχναν τέτοιους ασθενείς στην απομόνωση και στις θεραπείες με ηλεκτροσόκ, ο Stone προσπάθησε να τους ακούσει με συμπάθεια και κατανόηση, και ρίσκαρε βάζοντάς τους ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ώστε να αλληλοαντικρούσουν τις αυταπάτες τους.

    Το Three Christs σηματοδοτεί την επιστροφή του βετεράνου Jon Avnet (Fried Green Tomatoes) στο κινηματογράφο περίπου δέκα χρόνια μετά το αχαρακτήριστο Righteous Kill, με το Νεοϋορκέζο δημιουργό να φαίνεται πως παραμένει εκτός φόρμας με τις κριτικές από τη παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto τo 2017 να είναι ιδιαιτέρως μέτριες, με αποτέλεσμα η ταινία να ξεχνιέται στα συρτάρια και να βγαίνει στις αρχές του έτους ταυτόχρονα σε limited release και vod.

    Πρωταγωνιστούν οι Richard Gere (Norman), Peter Dinklage (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Walton Goggins (Ant-Man and the Wasp) και Bradley Whitford (Godzilla: King of the Monsters).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Three Christs trailer: Ο Richard Gere ψυχοθεραπεύει τρεις άνδρες που νομίζουν πως είναι ο Χριστός! Και οι τρεις! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top