F Hors Normes trailer: Ο Vincent Cassel αγωνίζεται για τα παιδιά με αυτισμό στη νέα ταινία των δημιουργών του Intouchables - FilmBoy Hors Normes trailer: Ο Vincent Cassel αγωνίζεται για τα παιδιά με αυτισμό στη νέα ταινία των δημιουργών του Intouchables - FilmBoy
  • Latest News

    Hors Normes trailer: Ο Vincent Cassel αγωνίζεται για τα παιδιά με αυτισμό στη νέα ταινία των δημιουργών του Intouchables


    Η τεράστια επιτυχία του Intouchables μετέτρεψε εν μία νυκτί τους ανερχόμενους Olivier Nakache & Éric Toledano σε ονόματα πρώτου μεγέθους, με τη συνέχεια όμως να μην είναι ανάλογη, με τα Samba και C'est la Vie να περνάνε και να μην ακουμπάνε. 

    Φέτος το δίδυμο επιστρέφει με τις πρώτες εντυπώσεις από το Hors Normes να είναι ελπιδοφόρες.

    Η πρωτότυπη ιστορία μας βάζει στις ζωές των Bruno και Malik, δύο ανδρών που εδώ και είκοσι χρόνια, μέσα από δύο ξεχωριστές οργανώσεις, αφιερώνουν τη ζωή τους στη βοήθεια παιδιών και εφήβων με αυτισμό. 

    Η γραφειοκρατεία και το σύστημα όμως κάνει το έργο τους όλο και πιο δύσκολο και θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εκπαιδεύσουν νέους ανθρώπους ώστε να μπορούν να περιποιηθούν τις ακραίες περιπτώσεις ασθενών.

    Πρωταγωνιστούν οι Vincent Cassel (L'Empereur de Paris) και Reda Kateb (Django).

    Το Hors Normes (που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν ο αγγλικός του τίτλος είναι The Extraordinary ή The Specials) έκανε παγκόσμια πρεμιέρα εκτός συναγωνισμού στο περασμένο φεστιβάλ των Καννών και από τον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει τη διανομή του στις αίθουσες του κόσμου. 

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για διανομή και στην Ελλάδα αλλά σίγουρα θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες... εκτός κι αν το κρατήσουν κάβα για το καλοκαίρι.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hors Normes trailer: Ο Vincent Cassel αγωνίζεται για τα παιδιά με αυτισμό στη νέα ταινία των δημιουργών του Intouchables Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top