F True History of the Kelly Gang trailer: Ο διαβόητος παράνομος από την Αυστραλία ξανά στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy True History of the Kelly Gang trailer: Ο διαβόητος παράνομος από την Αυστραλία ξανά στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    True History of the Kelly Gang trailer: Ο διαβόητος παράνομος από την Αυστραλία ξανά στη μεγάλη οθόνη!


    Είτε τον γνωρίζετε ως ιστορικό πρόσωπο, είτε μέσα από τις κινηματογραφικές του αναβιώσεις στα πρόσωπα των Mick Jagger (1970) και Heath Ledger (2003), ο Ned Kelly είναι σίγουρα μία από τις διασημότερες και πιο αμφιλεγόμενες "Robin-Hood" φιγούρες, με τις αναμφισβήτητα εγκληματικές του πράξεις μαζί με τη περιβόητη συμμορία του στα τέλη του 19ου αιώνα, τη κόντρα με τη διεφθαρμένη αστυνομία και τον αγώνα του κατά των κοινωνικών ανισοτήτων να τον βάζουν ταυτόχρονα στο πάνθεον των εγκληματιών αλλά και λαϊκών ηρώων της Αυστραλίας. 
    Στην αυγή της νέας δεκαετίας, ο Kelly επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη από τα χέρια του Justin Kurzel...

    Στο True History of the Kelly Gang, ο σκηνοθέτης των Macbeth και Assassin's Creed χρησιμοποιεί ως βάση το ομότιτλο ιστορικό μυθιστόρημα του Peter Carey (Oscar and Lucinda) και, σύμφωνα με τη σύνοψη, αποδομεί τη μυθολογία πίσω από το όνομα του Kelly, αποκαλύπτοντας την ουσία της ζωής μέσα από το παρελθόν του.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο George MacKay (Marrowbone), ενώ δίπλα του εμφανίζονται οι Essie Davis (The Babadook), Russell Crowe (Boy Erased), Charlie Hunnam (Papillon), Nicholas Hoult (Tolkien) και Thomasin McKenzie (The King).

    Το True History of the Kelly Gang έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto όπου πήρε πολύ καλές κριτικές και από τις αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τη πορεία του στους κινηματογράφους του κόσμου. 

    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: True History of the Kelly Gang trailer: Ο διαβόητος παράνομος από την Αυστραλία ξανά στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top