F The Last Full Measure trailer: Η πολεμική ταινία που άργησε δύο χρόνια - FilmBoy The Last Full Measure trailer: Η πολεμική ταινία που άργησε δύο χρόνια - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Full Measure trailer: Η πολεμική ταινία που άργησε δύο χρόνια


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Roadside Attractions το trailer του The Last Full Measure, μιας ταινίας που συζητήθηκε πριν μερικά χρόνια, όμως μετά για άγνωστους λόγους χάθηκε από τα ραντάρ και να σου τώρα, που είναι έτοιμη να βγει στις αίθουσες.

    Η ταινία του Todd Robinson (Phantom) αναλαμβάνει να διηγηθεί την αληθινή ιστορία του William Pitsenbarger, ενός Αμερικάνου άνδρα που υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία ως διασώστης στο πόλεμο του Βιετνάμ όπου και έχασε τη ζωή του. 

    Το κεντρικό κομμάτι της ιστορίας λαμβάνει χώρα 32 χρόνια αργότερα όταν ο υπάλληλος του Πενταγώνου, Scott Huffman ερευνά την υπόθεσή του και εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει πως ολόκληρη η μοίρα του Pitsenbarger τιμήθηκε με μετάλλια ανδρείας αλλά όχι και εκείνος. 
    Έτσι λοιπόν αποφασίζει να αναζητήσει τους επιζώντες συμπολεμιστές του για να βρει την αλήθεια, ξεθάβοντας μια συνωμοσία υψηλού επιπέδου.

    Το The Last Full Measure γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2017 και δυστυχώς, βλέποντας το trailer υποψιαζόμαστε το λόγο που η ταινία χρειάστηκε πάνω από δύο χρόνια για να φτάσει στις αίθουσες, με το φιλμ να μοιάζει με τηλεταινία της προηγούμενης δεκαετίας, παρά το πολύ δυνατό cast των Sebastian Stan (Destroyer), Christopher Plummer (All the Money in the World), William Hurt (Captain America: Civil War), Ed Harris (Kodachrome), Samuel L. Jackson (Captain Marvel), Jeremy Irvine (Mamma Mia! Here We Go Again), Bradley Whitford (The Post) και Peter Fonda σε έναν από τους τελευταίους του ρόλους.

    Το The Last Full Measure θα βγει στις αίθουσες στη περίοδο-απόπατο του αμερικάνικου κινηματογραφικού ημερολογίου, εκεί στα μέσα Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Full Measure trailer: Η πολεμική ταινία που άργησε δύο χρόνια Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top